Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok , nők volt hogy engedtétek higy egy picit a blúzotik alá ,szoknyátok aká nézzen fiatal kamasz srác aki még nem látott "olyat" és diszkréten csinálta a kukkolást?
ha erdeklodik a csajok irant, akkor keressen egy hozza hasonlo korban levo aranyos kislanyt, akivel idovel felfedezhetik ezeket a dolgokat, szep sorban.
ne akarjon egybol idegen nokre elvezkedni, mert az szanalmas es jobb esetben kirohogjuk, rosszabb esetben elkuldjuk a ..-ba a kis gyokeret, ha szemtelenul bamul.
Vannak olyan nők akik szeretik engedni a kukkolást, nyilván őket is izgatja.
Amikor én fiatal voltam akkor volt egy csinos 35 körüli nő, akivel egyszer a vonaton véletlenül szembe ültem le, és észrevettem, hogy engedi, hogy lássam a bugyiját, ezután már direkt kerestem, és, ha sikerült szembe ülni vele, mindig finoma széttett lábbal ült, hogy lássam a bugyiját.
Vannak exhibicionista csajok bár a számuk nem túl nagy,
Hogyha egy ilyenre sikerült bukkanni akkor szerencsés vagy.
Átlag esetben inkább furának és feszelyezonek tartják,
És a tiszteletet a fiataloktol is elvárják.
Szerintem is ahogy korábban javasolták,
Inkább a korcsoportodban nézd meg a portát.
Az idősebb érett nőknek nagyobbak az elvárásaik is,
És a lényegesen fiatalabbakra úgy, néznek mint egy pisis.
Mindazonáltal ha neked kedvedre van a nézelődés hát tedd,
De ha lebuksz akkor a rosszalló nézeseket jogosnak vedd!
Elárulod hogy tudsz diszkréten a blúz, szoknya alá nézni? Azé' ha odatérdelsz/hajolsz és leskelődsz az nem éppen diszkrét 😂
Az exhibicionizmus NEM így működik, szánalomszex meg nincs.
Ezt csak azok a nők teszik meg a kanos kamaszoknak akikben van magamutogatási hajlam, nem minden nő egyforma.
Barátnőmnél voltam, azt hittem nincs otthon senki. Zuhany után meztelenül jöttem ki a fürdőből. A barátnőm 15 éves öccse ott állt a folyosón. Ki tudja mióta leskelődhetett? Látszott rajta majd szétveti a "férfiassága". Odaléptem hozzá, megcsókoltam. És közöltem vele ez kettőnk titka marad.
Ma boldog családapa, és jó barát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!