Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok, ti sem szoktatok minden alkalommal elmenni?
Figyelt kérdés
2021. máj. 15. 21:30
2/11 anonim válasza:
Nem sajnos, elég ügyetlen is a pasim.
3/11 anonim válasza:
Én el szoktam,bár nem mindig aktus közben,de a barátom sosem hagy felizgultan.
4/11 anonim válasza:
Ne bánkódj, a nők fele életében egyszer sem megy el.
6/11 anonim válasza:
Barátnőmnek még életében egyszer sem volt orgazmusa.
Pedig volt előttem jó pár csávóval.
Még magának sem tudja elérni, bár annyira nem is próbálkozott azzal.
Velem sincs orgazmusa, de már elfogadtuk hogy ő ilyen. :)
7/11 anonim válasza:
#5: kozmetikusomnak több tucat nő beszámol ezekről. Lehet, hogy még keveset is mondtam a felével.
8/11 anonim válasza:
Igen statisztikák szerint is a nők jelentős része soha nem tapasztalja meg hogy milyen az orgazmus. Ez egy tanult folyamat és sajnos eléggé sokan nem tudják normálisan megtanulni. Aztán jön a pasik hibáztatása, hiszen mindenért IS a pasik a hibásak :D
9/11 anonim válasza:
Nálam is fordult már elő. De szerencsére az esetek döntő többségében azért sikerül.
10/11 anonim válasza:
Soha nem volt szex közben orgazmusom. Maszturbálással nagyon könnyen minden alkalommal, de az csikló orgazmus. Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok gátlásos, nyitott vagyok a szexre és nem volt semmilyen negatív tapasztalatom. Magamból és a széles ismeretségi körömből kiindulva én inkább 80 százalékra tenném ezt az arányt. Csak erről nem lehet beszélni, mert a csapból is az folyik, hogy a nő már érintésre is elélvez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!