Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Mennyire gáz, hogy 27 éves anyuka létemre tinilánynak néznek? Vannak hozzám hasonló nők?
Tudom, alacsony vagyok, kicsi mellekkel meg babaarccal. Alakom legalább nőisnek mondható, az kb tényleg olyan mint a 17-18 éves tinilányoké.
Gondolom az asszonyosabb, felnőttesebb kinézet jobb.. N
27/N
Én pedig ráncos is vagyok (26) és öregnek érzem magam, mégis 16-nak néznek :/
Múltkor a könyvesboltban a nálam szerintem évekkel fiatalabb pénztáros csaj afelől érdeklődött, milyen lesz az év végi bizonyítvány, mert kedvezmény jár általános- és középiskolásoknak. Tavaly nyáron egy 16 éves srác próbálkozott be nálam, és személyi igazolványt kellett mutatnom, hogy elhiggye, hogy majdnem az anyja lehetnék. Nem normálisak az emberek.
Örülj neki hogy ilyen vagy. Sok pasinak tetszik ha fiatalos a hölgy!
44f
Nőknél ez nagyon jó dolog szerintem is. Az én családom is fiatalos nagyon. Anyukám 70 éves de még alig ráncos. :)
Nekem rosszabb pasiként, mert elég kölyökképű vagyok. Ha hiszed ha nem van aki 20 évesnek néz engem, pedig lassan negyven leszek. :D
Szerintem nem baj, aranyosan nézhet egy ilyen anyuka.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!