Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még szexchat vagy hasonló? vannak lányok akik nyitottak ilyenre?
Persze létezik, akarantén alatt elég sikan csinálták, akik nem tudtak találkozni, de ahogy látom többnyire olyannal alakul ki, akit már ismersz és van vonzalom, ezzel kezdeni nem nagyon megy.
Az ilyen oldalak pedig teljesen használhatatlanok, mivel 99%ban igénytelen férfiak vannak, akiknek a teljes beszélgetési képessége annyi, hogy "muti a pinád".
Ezeket alá tudom támasztani. Ki akartam próbálni, mert biztos izgalmas meg minden, azt viszont nem akartam, hogy ismerős tudja, hogy ilyet csinálok. Sajnos azonban a tipikus forgatókönyv az az volt, hogy kaptam egy képet ahogy koszos kézzel fogja a fitymaszűkületes péniszét ami nagyon undorító volt, hozzá olyan üzenetekkel, hogy BEkAPOD ÉDES? És hasonlók
Néhány ilyen ztán már semmi kedvem nem volt az egészhez, szóval kell egy értrlmi szint, hogy ez működjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!