Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ferfiak! Meg tudjatok fogalmaz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak! Meg tudjatok fogalmazni, hogy miert izgat titeket?

Figyelt kérdés
Akar 40+ os pasik is lefekudnenek "tinikkel" (17-19 evessel), es az lenne a kerdes, hogy mi a legvonzobb benne? Csak kulsoleg tetszenek jobban, vagy van valami mogotte ami miatt izgatobb, mint egy korodbeli novel?
2021. máj. 24. 21:38
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
A 18-25 év közötti csajok vannak az abszolút csúcson, akárhogy nézzük. Akkor a leghamvasabbak, legfeszesebbek, kiváncsiak, stb.
2021. máj. 24. 21:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

A külsejük nyilván, bár én nem vinnék ágyba csak úgy bárkit, főleg nem tinit. De pl. 23 éves is akad olyan, aki vonzóbb egy 17 évesnél. Ez nagyon egyénfüggő tud lenni. Vannak lányok, akik 16 évesen nagyon jól néznek ki, de sokan vannak, akik kb. 19 éves korukra lesznek igazán szép nőiesek.

A búskomor, mélabús lelkiállapot nem vonzó, általában a fiatalabbak vidámabbak, beszélgetni is könnyebb velük sokszir, de ez sincs mindig így.

2021. máj. 24. 21:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Mert esetleg nem izgat a szottyadt bőr? :D
2021. máj. 24. 22:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

legfőképp külsőleg. az egész testük azt jelzi, hogy a legtermékenyebb korszakuk elején járnak.

a fiatalokhoz kapcsolt előnyös belső tulajdonságok egyáltalán nem törvényszerűek, rengeteg a kivétel (szinte minden kíváncsi fiatalra jut egy túlzottan óvatoskodó fiatal, és minden vidám fiatalra jut egy depizős fiatal - kis túlzással, persze)

2021. máj. 24. 22:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem 16-20 év között legszebbek, 40-50 között meg a leglelkesebbek a nők :D
2021. máj. 24. 22:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Az a fránya tudatalatti ösztönök vannak mögötte amivel automatikusan a legtermékenyebb nőket keresi az ember. Lehet gyártani hozzá indokokat, de ez motiválja a viselkedést. Ettől még egy "milf" nő is lehet állatian dögös és kívánatos.
2021. máj. 25. 00:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs olyan nagyon különösen kiemelkedő szexuális, vonzerejük más korosztályhoz képest. Leginkább az ősi genetikai ösztön ad némi előnyt, ami szerint a fiatal, egeszséges emberrel érdemes szexelni. Meg talán a kulönlegeség, mert biztosan sokkal kevesebb van belöluk, mint az idősebbekből.

Érdekes lenne egy kisérlet. Hogy 3 azonos alkatú meztelen nő 16,35,50 éves közül lehetne választani. Vajon milyen lenne az arány például 1000 férfi esetén ?

2021. máj. 25. 02:20
 8/8 anonim ***** válasza:
71%

Testileg 17-21 éves kor közt vannak a csúcson a nők. Később se csúnyák, de ahogy öregszenek, egyre inkább látszik rajtuk az idő múlása.

Szexuálisan érettek, de fejben, pszichésen 17 éves korban még sokan nem nőttek fel. Nem lelkesednek a szexért, mas foglalkoztatja őket, csitrik.

A legfiatalabb lány, akivel voltam, 16 éves volt, én pedig 31 voltam akkor. Testileg tökéletes volt, fejben elég éretlen.

A legjobb szex egy 33 éves (sose szült), nővel volt, de neki olyan teste volt, mint egy tizenévesnek, feszes kis mellek, feszes fenék. Nála egyben volt a testi fiatalság és a szellemileg érett nőiesség.

2021. máj. 25. 05:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!