Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szexből lehet szerelem?
Előre leszögezném, hogy NEM azért fekszem le vele, mert magamhoz akarom "láncolni", szimplán nekem is vannak igényeim, de talán el tudnék képzelni többet is vele. Nem olyan gyakori a dolog, általában heti 1 és nem is tart régóta, viszont néha úgy érzem, hogy nem igazán tartja magát szexkapcsolat keretein belül (ettől függetlenül tudom, hogy jelenleg nem akar többet, csak a viselkedése érdekes számomra). Például ragaszkodik hozzá, hogy ilyenkor együtt aludjunk, simogat elalvás közben, szex előtt összebújva filmezünk vagy éppen beszélgetünk egy órát és hasonlók... Soha nem volt még ilyen "kapcsolatom", tehát nem tudom ez mennyire számít normálisnak, eddig én úgy tudtam ennek csak a szex lényege, utána pedig mindenki haza. Reggel viszont mintha mi sem történt volna, öltözés, indulás.
Én úgy gondolom, hogy ami csak szexnek indul, abból soha nem lesz szerelem, legalábbis mindkét fél részéről nem, de azért érdekelne mások véleménye is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!