Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak szexből lehet szerelem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szexből lehet szerelem?

Figyelt kérdés

Előre leszögezném, hogy NEM azért fekszem le vele, mert magamhoz akarom "láncolni", szimplán nekem is vannak igényeim, de talán el tudnék képzelni többet is vele. Nem olyan gyakori a dolog, általában heti 1 és nem is tart régóta, viszont néha úgy érzem, hogy nem igazán tartja magát szexkapcsolat keretein belül (ettől függetlenül tudom, hogy jelenleg nem akar többet, csak a viselkedése érdekes számomra). Például ragaszkodik hozzá, hogy ilyenkor együtt aludjunk, simogat elalvás közben, szex előtt összebújva filmezünk vagy éppen beszélgetünk egy órát és hasonlók... Soha nem volt még ilyen "kapcsolatom", tehát nem tudom ez mennyire számít normálisnak, eddig én úgy tudtam ennek csak a szex lényege, utána pedig mindenki haza. Reggel viszont mintha mi sem történt volna, öltözés, indulás.

Én úgy gondolom, hogy ami csak szexnek indul, abból soha nem lesz szerelem, legalábbis mindkét fél részéről nem, de azért érdekelne mások véleménye is.

2021. máj. 24. 20:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne láss bele túl sokat. Ezek csak azért vannak, hogy jobb legyen a szex, mivel nem vagyunk gépek.

Ettől még nem szerelmes és amint beleszeret valakibe, le fog lécelni.

Kivéve persze, ha beléd fog beleszeretni, ami azért nem valószínű, mert amikor ennyire sietnek leszögezni, hogy csak szexet akarnak, az azért van, mert nem látnak benned esélyt a szerelemre.

2021. máj. 24. 21:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle, ha nemet mondd ne kezdj el semmit belemagyarázni.
2021. máj. 24. 21:47
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem magyarázok bele semmit, hiszen én pont hogy szexkapcsolatot kerestem és ő is. Meg is lett beszélve, hogy "csak szex és más semmi", de nekem a közös filmezés meg az egymás szüleivel való találkozás nem igazán fér bele a csak szexbe, hiszen úgy gondolom ezzel már nincsenek kizárva az érzelmek, ahogy kellene.
2021. máj. 25. 00:15
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Az egymás szüleivel való találkozás tényleg nem fér bele, hacsak elkerülhetetlen, mert mondjuk náluk oldjátok meg a csak szexet vagy valami miatt muszáj őket útba ejteni.

Filmnézés, előtte közös vacsora egy beülős helyen, bármi hasonló simán szolgálhatja a ráhangolódást. Még az se jelent semmit, ha átbeszélgettek egy egész éjszakát. A csak szex nem feltétlen teljesen érzelemmentes kapcsolat, lehet mögötte szimpátia, ami miatt jobb a szex és kellemesebb csak úgy együtt az időtöltés, de akkor se szerelem és nem jelent elköteleződést. Simán belefér az is, hogy hűségben egyeztek meg. Nem azért, mert annyira nagy a szerelem, hanem mert ki akarjátok zárni a betegségeket. A hűség itt olyan értelemben van, hogy amíg összejártok, mással nincs szex. De amint szerelmes lesz az egyik fél, azonnal mindenféle magyarázat nélkül leléphet. Nyilván a gerincesebbje azért elköszön, de simán lehet, hogy csak abból jössz rá, hogy vége, hogy a másik eltűnt. Ha számon kéred, még neki áll majd feljebb, hogy hiszen csak szexkapcsolat volt.

Van a másik fajta, aki első hallásra rosszabbnak tűnik, de ő sokkal egyenesebb: ő nem randizgat, nem romantikázik, látványosan ignorál, ha túllépsz egy határt, mondjuk írsz neki egy boldog szülinapot e-mailt vagy bármi túlkapás, esetleg megkérdezed, hogy van.:D Amúgy amikor valaki ehhez a fajta szexkapcsolathoz ragaszkodik, az mindig gyanús, hogy többet érez, vagy fél, hogy többet fog érezni, ezért tartja már természetellenes módon a távolságot. Vagy csak simán dörzsölt és azt szeretné elkerülni, hogy te érezz, mert tudja, hogy akkor sajna idő előtt véget kell vetnie az egésznek.

2021. máj. 25. 01:38
 5/11 anonim ***** válasza:

A közös filmnézés, gyengédség, együtt alvás, összebújás simán belefér egy szexkapcsolatba is. A "csak szex" nem kell, hogy annyit jelentsen, hogy ledobuk a ruhákat és egymásnak esünk.

A másik szüleivel való talalkozás más téma, az már nem fér bele.

A kérdésből nem derül ki, hogy a kérdező a nő vagy a férfi.

Ja és még annyit, hogy csak szexből is lehet szerelem. A mostani kapcsolatom is így indult.

2021. máj. 25. 04:48
 6/11 A kérdező kommentje:

Természetesen nem azt gondolom, hogy most szerelmes belém, inkább az érdekelne, hogy a gesztusai alapján kialakulhatnak-e felém érzelmei. Hiszen ha nem, akkor én szigorúbb határokat szabnék, mivel belőlem ez a viselkedés vált ki érzelmeket.

Nő vagyok egyébként és a szülőkkel való találkozás nem elkerülhetetlen, bár mindketten velük élünk, viszont 2 háznyira lakunk egymástól, tehát nem lenne szükséges egymásnál aludni. Ezáltal ismerjük is egymás szüleit, a szüleink is egymást. Én még hajnalban le szoktam lépni, mert nem szeretnék kellemetlen helyzetbe kerülni a szülőkkel való találkozás miatt, félek mit gondolnának, "ohh, 20 éve még együtt homokoztak, most meg random szexpartikat csapnak"... Ő viszont nem zavartatja magát, amikor ébred éppen, akkor megy, ha hallja, hogy a szüleim fent vannak sem próbál kiosonni...

2021. máj. 25. 23:32
 7/11 A kérdező kommentje:
Egyébként eddig mindkettőnknek csak hosszútávú kapcsolatai voltak, úgyhogy ezért döntöttünk most úgy, hogy szeretnénk egy darabig szingli életet élni. Úgyhogy elég érzelmesnek gondolom mindkettőnket, eddig egyiküknek sem ment a szex párkapcsolaton kívül.
2021. máj. 25. 23:37
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk szexszel kezdődött. 3 éve együtt vagyunk.
2021. máj. 27. 17:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen, lehet! Személyes tapasztalat! F.
2021. máj. 28. 06:05
 10/11 A kérdező kommentje:
Akiknek így alakult ki párkapcsolat, hogyan és mennyi idő alatt?
2021. máj. 28. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!