Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ha a páromnak extrán kicsi a farka?
Figyelt kérdés
2021. máj. 24. 13:39
11/25 anonim válasza:
Első ilyen barátom sokszor megcsaltam. 20L
12/25 anonim válasza:
Nekem 13 cm , és kitudom vele elégíteni a nőket.
13/25 anonim válasza:
Mielőtt elhajtod a srácot még próbáljatok kísérletezni a pózokkal. Te meg kezdj el hüvelytornázni, ha rá tudsz szorítani, meg a póz és a behatolási szög is megfelelő akkor talán még jó lehet neked is. A tartós kielégítetlenség előbb vagy utóbb de biztosan megöli a szerelmet, szóval olyan nagyon nem érdemes beleragadni egy ilyen kapcsolatba, mert úgyis szakítás lesz a vége. Az élet igazságtalan, ez nem újdonság. Ahogy az sem, hogy számít a méret ha szexről van szó. Ezzel a mérettel szegény srácnak még sok megaláztatásban lesz része mivel a nők többsége legalább egy átlagos farkat igényel. Ez van sajnos.
14/25 A kérdező kommentje:
10
Próbálta, de nem tud sehogy. Pedig ha egyedül masztizok akár egy perc alatt is sikerül.
2021. máj. 24. 14:57
15/25 A kérdező kommentje:
13
Köszönöm a nyers, de őszinte válaszod.
Rá tudok szorítani, mert már régóta intim tornazok.
Milyen pozokat ajánlasz?
2021. máj. 24. 14:58
16/25 anonim válasza:
Szerintem ez nem fog menni. Nekem is volt egy lány, akinek kicsi voltam, bár szerintem neki volt tág, de beláttam, hogy ez nem fog menni. Nekem 15 cm ami nem nagy, de azért ez nem is kicsi. Szóval...
17/25 anonim válasza:
Akkor csináljátok gyakrabban az orális szexet.
18/25 anonim válasza:
Vannak alternatív módszerek, amivel jobbakat lehet élvezni, mint maga a szex útján. Lehet játékokat venni, vibrátor, dildó, felcsatolhatós, és mindketten jól érezhetetitek magatokat közben. Persze az is kérdés, mennyire tudtok erről beszélni, és ő mennyire tudja ezt elfogadni.
19/25 anonim válasza:
Szerintem 12 cm meg teljesen ok.
Oszinten csak 3cm a kulonbseg az atlagostol. 3cm. Azt nem hiszem hogy akkora kulonbseget tesz.
Nem lehet hogy te vagy raizgulva a nagyobb meretu farokra?
Az sem baj, csak akkor ugy kell irni a kerdest.
20/25 A kérdező kommentje:
19
Nem lehet!
Akkor úgy írtam volna
2021. máj. 25. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!