Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromnak túl kicsi hogy élvezze?
A páromnak nincs túl nagy farka és bár engem ez nem annyira zavar, úgy érzem ő nem élvez engem emiatt annyira. Pedig nem vagyok tág (az eddigi partnereim mind azt mondták hogy még szűkebb is vagyok mint az átlag) de most nem tudom mit tehetnék, rosszul esik hogy ezt érzem rajta (bár nem beszélt róla)
Mit tudnátok tanácsolni, mivel tudnám fokozni az élvezetét szex közben? Akinek nincs túl vastag farka, ti hogy vagytok ezzel a témával? Milyen nektek a szex hogy nem szorít annyira a nő puncija?
#1 Mint írtam, kifejezetten ‘jó állapotban’ vagyok odalent. Nem tudom mennyit dobna ezen még az intim torna
#2 azt nem tudom, nem méregettem szex közben:D igazából nem a méret számít, hanem hogy úgy általánosságban mit lehet csinálni ilyen helyzetben
Nekem ez a megjegyzés tetszett a legjobban:
"az eddigi partnereim mind azt mondták hogy még szűkebb is vagyok mint az átlag"
Látszólag téged nem zavar, hogy az eddigi partnereid farka már olyan tapasztalt, hogy beszélni is tud, hiszen neked is több partnered volt, azaz a pin@d is tud már magától beszélni... :-)
Szóval nem is értem miért teszel fel ilyen kérdéseket, hiszen most ez van, aztán majd a következő partnerednél más bajok lesznek... :-)
Nem tudom, hogy mit jelent, hogy nem annyira zavar.. A nők hüvelye 8-10cm, ami az izgalom, illetve a pénisz hatására tágul. Ha nem mikropénisze van, akkor az nem túl kicsi. Az, hogy kevésbé tölt ki, az inkább a nőknél jelent problémát.
Lehet, hogy nem hörög, ordít élvezés közben (mint a legtöbb férfi), de attól még élvezi.
Kérdezd meg, hogy mi izgatja, mire vágyik, milyen pózokat szeret, ha kényeztetni szeretnéd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!