Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Voltatok már olyen szinten jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már olyen szinten jó barátságban ellenkező neművel, hogy a szex is simán belefért?

Figyelt kérdés

Voltatok már olyen szinten jó barátságban egy ellenkező neművel, hogy gond nélkül voltatok egymás előtt meztelenek, együtt is aludtatok és a szex is simán belefért?

Miket csináltatok még, ami (szerintetek) egy barátságba nem férne bele, de ti mégis megtettétek?

Megmaradt a jó kapcsolat a történtek után is?

2021. máj. 24. 11:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2021. máj. 24. 11:30
 2/11 anonim ***** válasza:
74%
Igen
2021. máj. 24. 11:34
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez már nem barátság, hanem barátság extrákkal. Ettől függetlenül ha mindkét fél őszinte a másikkal, akkor nincs harag, és hosszabb távon is meg tud maradni a jó kapcsolat, akármi történik vagy nem történik később.
2021. máj. 24. 11:35
 4/11 anonim ***** válasza:
89%

Nem.

A barátságot nem erre találták ki. A szerelmet meg nem arra.

2021. máj. 24. 11:37
 5/11 anonim ***** válasza:
86%
Igen, volt már ilyen barátság extrákkal viszonyom. Tapasztaltaim szerint két dolog kell ahhoz hogy működőképes legyen. Ad.1. felnőtt, érett gondolkodás és úgymond laza hozzáállás a szexualitáshoz. Ad.2. ne gondolja túl egyik fél se, ne kezdjenek el érzelmek szövődni. Utóbbi szokott lenni a legnagyobb "hiba", ami vagy kapcsolattá érik, vagy rámegy a barátság maga.
2021. máj. 24. 12:47
 6/11 anonim ***** válasza:
42%

Sajnos nem, de várom a jelentkezőket

19f

2021. máj. 24. 13:03
 7/11 anonim ***** válasza:
89%

Volt rá példa több esetben is, de pár évnél hosszabb egyik sem lesz.

Sajnos eljön az az idő, amikor változnak a körülmények, onnantól nem fér bele a jelenlegi helyzet, ettől függetlenül kötetlen és kellemes élmény volt az összes ilyen esetem, nem bántam meg. 😊

2021. máj. 24. 13:05
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Ebből lett egy kapcsolatom , már több mint egy éve tart, szemmel láthatóan szikrázott köztünk a levegő.

Azt lehet érezni hogy be jossz-e neki vagy sem, azóta is jokat dugunk.

De csak szex. Én 21 ő 42.

2021. máj. 24. 14:26
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
A szomszéd lánnyal jó kapcsolatba vagyunk. Át szoktunk járni egymáshoz kávézni, már fürödtünk együtt, volt csók, szex is és néhány szexi ruhadarabokat is kapott tőlem ajándékba. 24/F
2021. máj. 24. 17:16
 10/11 anonim ***** válasza:
75%
a legjobb dolog sztem amit kitaláltak, pont a barátság extrákkal. laza felfogás, nincs kötelezettség, nagyon jó baráti viszony mellette, simán beleférnek érzelmek is, csak persze másképp, mint egy szeretővel. ez úgyis alakul magától. sztem királyság.
2021. máj. 25. 05:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!