Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Szerintetek barátságba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek barátságba beleférhet a rendszeres szex?

Figyelt kérdés

Miért igen, miért nem? Légyszi korral!

25F

2017. okt. 21. 22:54
 1/9 fannika29 ***** válasza:
33%
Simán.. :)
2017. okt. 21. 23:00
 2/9 anonim ***** válasza:
94%

Nekem volt egy nagyon jó barátom tizenéven keresztül, akivel sajnos vagy nem sajnos, egyszer lefeküdtünk. Én ezután elkezdtem többet érezni iránta, mint barátság, és sajnos vége szakadt a kapcsolatunknak, több éve nem beszéltünk egymással.

Még ha mindenki tagadja is, az ilyen jellegű barátságokban az egyik fél mindig többet szeretne. Így mennek tönkre ezek a jó kis fiú-lány barátságok. (Amik szerintem többet érnek mindennél)

34/N

2017. okt. 21. 23:02
 3/9 anonim ***** válasza:
96%

Számomra nem.

Ha már szexelek valakivel, akkor ott többnek kell lennie, mint barátságnak.

Mikor gimis voltam az egyik haverommal ki akartuk próbálni ezt, de már akkor is teljesen felborított mindent közöttünk, pedig akkor még nekem nem volt rálátásom a felnőtt életre. 21 évesen, valamivel érettebben már a kis huncutságainkra is nemet mondanék. Lehet maradi vagyok, de a szexualitás számomra egy bensőséges dolog. Amihez nem osztogatok meghívót mindenkinek. És egy barátot, havert nem teszek abba a körbe, ahol az intimitást osztogatom.

2017. okt. 21. 23:03
 4/9 anonim ***** válasza:
46%

Igazi jó baráttal nem tenném meg, de olyan olyan baráttal akiből több tucat van, azaz kb haver vagy cimbora akkor vele igen. Már ha megvan a vágy és mind a ketten tudjuk is, hogy ez csak ennyi.

26F

2017. okt. 21. 23:28
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem, számomra igen.

Már csak ebből is látszik, hogy pasi vagyok.

A nők nem bírják az ilyet.

2017. okt. 21. 23:30
 6/9 anonim ***** válasza:
72%
Jelenleg is van egy ilyen "barátság extrákkal" kapcsolatom pár hónapja tart. A másik fél elkezdett többet érezni, én pedig nem tudok dönteni. Sz*r helyzet, de jó együtt lenni, es lehet a vegere egy kapcsolat lesz...most meg maradunk a "baratsag extrakkal"-nal:) 19/L
2017. okt. 21. 23:54
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem nem.

Te szexelnél rendszeresen vagy alkalmilag egy férfi barátoddal?

2017. okt. 22. 03:42
 8/9 anonim ***** válasza:

Mit takar a rendszeres ?

Minden takikor szex?

Az már nem barátság extrákkal hanem szexkapcsolat.

Nem nem fér bele. Mert nem feltétlenűl azért találkozok vele hogy dugjunk

23 N

2017. okt. 22. 10:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Nalam nem. Csak szerelembol megy nekem. Azaz kapcsolatban. Se szexkapcsolat se szexbarat mert nekem ez nem fer bele.
2017. okt. 23. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!