Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, orgazmus után a férfi…?
Figyelt kérdés
Hagyja abba
Vagy
Csinálja még erősebben?
2021. máj. 23. 09:56
1/9 Lazy Lover válasza:
Csajom mindig szünetet kér utána
2/9 anonim válasza:
Mármint ha én megyek el? Vagy a férfi? Ha én akkor csinálhatja még erősebben, ha ő akkor meg úgy is puha lesz úgyhogy mindegy.
3/9 A kérdező kommentje:
Ha a lány. Nem mindenki lesz puha, én is tudok többet is szünet nélkül
2021. máj. 23. 10:00
4/9 anonim válasza:
Kell 1-2 perc amíg össze szedem magam, aztán utána csinálhatja tovább. Intenzívebb lesz az érzés úgy.
7/9 anonim válasza:
Esete válogatja, nagyon sok lánynak kell egy kis pihenő utána, van akinek csak pár perc lassabb tempó, másnál meg mehet ugyanúgy tovább a következő, az azt követő, meg azt kötő orgazmusig. Erről nem a net népét kell megkérdezni hanem a partneredre ráhangolódni neki hogy jobb.
8/9 anonim válasza:
Szerintem akkor a legjobb ha erősebben csinálja miután elelveztem, mert sokkal érzékenyebb a puncim. Akkor tudok spriccelni ::)) mennyei érzés.
9/9 anonim válasza:
Folytathatja nyugodtan megállás nélkül. Persze csak ha neki is jólesik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!