Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lányok tényleg ilyen szagúak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok tényleg ilyen szagúak oda lent ha nem fürdenek 1-2 napig?

Figyelt kérdés
Már több helyen is halottam, hogy a lányok ha nem fürdenek 1-2 napig, akkor hal szagú lesz a picsájuk, még mikor ment a Gyertek át című műsor Sebestyén Balázzsal az Rtl-en ott is mondta az egyik női celeb, hogy neki hal szagú lesz már egy edzés után is.

2021. ápr. 29. 12:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
85%
Ha 1-2 napig nem fürdesz akkor alapból büdös leszel - ne kezdj igénytelen nőkkel.
2021. ápr. 29. 13:00
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
1 naig ha valaki nem fürdik az nem igénytelenség, a legtöbb ember 1 naponta fürdik... Szóval attól nem szabadna büdösnek lennie. 2 nap után sem vagyok büdös, bár nem sokszor próbáltam ki. Sosem voltam halszagú. Nekem a halszag az a romlott konzerv kategória. Egy friss halnak nincs szaga. Meg ez csak egy tévhit. A nőknek nincs halszaguk, ha van az valamilyen bakteriális betegség.
2021. ápr. 29. 13:02
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert a férfiak rózsa illatúak, ha nem fürdenek 1-2 napig. Egy hosszú nap után valamennyi szaga mindenkinek van. Ha konkrétan hal szagú, akkor ott már valami bakteriális fertőzés van, szóval ez túlzás. Egyébként meg alap, hogy minden nap tisztálkodok, mint minden normális ember, ezzel a módszerrel elkerülhető az ápolatlanság.
2021. ápr. 29. 13:07
 4/19 anonim ***** válasza:
92%

Jaj neee... Ha vki naponta legalább 1x nem fürdik akkor olyannal nem érdemes kikezdeni!? Persze csak ha nem vagy igénytelen.

Én is edzem, de edzés után sem hal szagú. Ez többmindentől függ. Hormonok, esetleges betegségek, étkezés, dohányzás is kiválthatja, na meg h nem tisztálkodik rendszeresen.

Fuuj🤮

22l

2021. ápr. 29. 13:10
 5/19 anonim ***** válasza:
92%
Nem szokott hal szagú lenni sose.Edzés és egy hosszú nap után sem.
2021. ápr. 29. 13:16
 6/19 anonim ***** válasza:
81%
Hal szag egészséges nőnél nincs.. az valami fertőzés tünete.
2021. ápr. 29. 13:36
 7/19 anonim ***** válasza:
91%
Hidd el a pasik is tudnak ám büdösek lenni.
2021. ápr. 29. 14:15
 8/19 anonim ***** válasza:
94%
Én csak a saját tapasztalataimat tudom leírni, férfiként. Idáig minden nőm puncija csakis fürdés után volt erősebb szagú. Ráadásul nem is az a kimondott punci illat. Mindegyik más volt. Viszont ez az esti fürdés után reggelre eltűnt. Volt, hogy 3 napos volt a csajom puncija, az sem volt büdös. Teljesen normál illata volt. Viszont amelyikbe sperma került és nem mosta meg, na az volt szagos. A sperma bomlás közben elég jó szagot tud produkálni. A punci félórája ha egészséges, akkor nem büdös. A tripperes sem büdös... Tapasztalat... Ezért nem szabad felszínes kapcsolatban nyalni és gumi nélkül dugni!
2021. ápr. 29. 14:18
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

A halszag BV (bakterial vaginismus) jele. Ez egy fertőzés, nem higiéniai dolog.

Ha nagyon furcsa szag van, àltalàban betegség.

Tekintve, hogy a férfiaknàl 1 a 100ból modsa meg rendesen a farkàt, szerintem lehet kussolni.

Ha nem olyan pasit fogtam ki, aki figyel erre, biztosan utàlnàm a szexet.

2021. ápr. 29. 14:22
 10/19 anonim ***** válasza:
79%

A pasik tényleg igénytelenebbek a saját higiéniájukkal kapcsolatban.

Hugyozás után nem törlitek meg? Aztán a gatyába csurog tovább. Kézmosás csak néhanapján. Fürödni se minden nap ha átlag pasi vagy ez mind jellemzô rád...

2021. ápr. 29. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!