Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok tényleg ilyen szagúak oda lent ha nem fürdenek 1-2 napig?
Figyelt kérdés
Már több helyen is halottam, hogy a lányok ha nem fürdenek 1-2 napig, akkor hal szagú lesz a picsájuk, még mikor ment a Gyertek át című műsor Sebestyén Balázzsal az Rtl-en ott is mondta az egyik női celeb, hogy neki hal szagú lesz már egy edzés után is.2021. ápr. 29. 12:59
11/19 anonim válasza:
Mert amikor kiverik a retkes farkukat annak jobb szaga van?
12/19 anonim válasza:
9es : a rendesen megmosott pénisz is lehet büdös, amennyiben nem fertőtlenítős szappannal mossák. Nekem szex után a szappanos mosással is néhány órán belül komoly szagokat gyárt. Ellenben fertőtlenítős mosás után szagtalan marad
13/19 anonim válasza:
2# essel egyetértek. Lehet esetleg némi izzadságszag, a punci is lehet kissé sósabb ilyenkor, de önmagában 2 nap alatt egy egészséges punci nem lesz halszagú. Az valamilyen betegség...
14/19 anonim válasza:
12es: férjem sima víz+szappan kombóval nossa meg mosdó utàn sose volt még panaszom szagra.
15/19 anonim válasza:
#14 szerencsés a pasid. Nekem oda kell figyelni. A szappan víz nem mindig elegendő. De legalább tisztában vagyok a problémával.
16/19 anonim válasza:
Az egészséges hüvely baktériumflórája tejsavat termel. Sajnos a mai kor szellemére jellemző, hogy a mindennapos vegyszeres mosdással tönkreteszik a savas kémhatást, mondván, hogy az büdös. Pedig az védene a patogén baciktól, gombáktól. Tetszik, vagy sem a bőrünknek is minden cm2-én milliónyi baci él velünk szimbiózisban. A hüvelyben sem lenne ez másképp. Ma viszont valóban az a helyzet, hogy ha egy-két nap kimarad a kemikáliás mosdás, olyan szeg terjeng, hogy kétségek merülnek fel, hogy a punci egyáltalán eláll-e még estig...
17/19 anonim válasza:
16. Tegyük hozzá, hogy a különböző hüvelyöblítők sem segítenek, sőt inkább ártanak. És hát ugye a punciját is jól kell mosni. Vagyis belül nem kell szappan. Feleségem csak menzeszkor nyúl be, de az is csak tiszta vízzel. Sosem volt büdös.
Az utolsó mondaton felröhögtem 🤣
18/19 anonim válasza:
19/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Millióból egy embert emlékeztet a saját szaga a haléra. Semmit sem jelent. Egy egészséges punci sosem lesz hal szagú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!