Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek erről az oldalról egyéjszakás randija? ha igen jó volt? tapasztalatra lennék kíváncsi. Továbbá van valaki aki bemerne ilyet vállalni? Csak csajokhoz szól a kérdés !!!
Sajnos volt az oldalról.
Beszélgettünk,ismerkedtünk,randiztunk,megvolt a szimpátia is,és a következő alkalommal szex volt.
De megbántam,egy nagy nulla volt! Remélem magára ismer :D
Előtte előadta az ismerkedés során hogy ő mekkora király,meg hogyha találkozunk akkor így meg úgy megdug,meg fel se tudok kelni utána,mert órákig fogja csinálni.
Aha...a valóság meg az volt,hogy belém rakta,aztán 2 perc alatt elélvezett.Utána meg teljesen kifulladt.És nem ment neki több.
Hát nagy élmény volt számomra...
Soha többé innen az oldalról...senkivel sem!
Szegény Te, 4-es.
Ez milyen szívás.😀 Nekem mindkét pasi telitalálat.
7-es vagyok, 22 éves vagyok
de kérlek ne írj rám, hogy hozzunk össze egy ilyet, mert ez nem így alakult és nagyon megválogatom kivel fekszem össze extázisba esni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!