Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valakinek erről az oldalról...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek erről az oldalról egyéjszakás randija? ha igen jó volt? tapasztalatra lennék kíváncsi. Továbbá van valaki aki bemerne ilyet vállalni? Csak csajokhoz szól a kérdés !!!

Figyelt kérdés
28 éves srác vagyok, és nagyon foglalkoztat ez téma :D

2021. máj. 20. 12:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Pl, ha egy buliban egymásra kattanunk, akkor simán. Ha azt gondolod, hogy majd itt rámírsz, és abból lesz valami, azt meg felejtsd el.
2021. máj. 20. 13:39
 2/11 A kérdező kommentje:
1-es... ez egyértelmű, ilyenben mindenkinek van része, ebbe semmi "extrém" nincs
2021. máj. 20. 16:23
 3/11 anonim ***** válasza:
Volt már. Hasonló volt az "érdeklődési" körünk, randiztunk egyszer. Többre szólt a megbízatás, de összrakadtam egy pasassal szintén itt az oldalon, és azóta szeretők lettünk. Érett, praktikus gondolkodású jó pasi.
2021. máj. 20. 18:01
 4/11 anonim ***** válasza:
88%

Sajnos volt az oldalról.

Beszélgettünk,ismerkedtünk,randiztunk,megvolt a szimpátia is,és a következő alkalommal szex volt.

De megbántam,egy nagy nulla volt! Remélem magára ismer :D

Előtte előadta az ismerkedés során hogy ő mekkora király,meg hogyha találkozunk akkor így meg úgy megdug,meg fel se tudok kelni utána,mert órákig fogja csinálni.

Aha...a valóság meg az volt,hogy belém rakta,aztán 2 perc alatt elélvezett.Utána meg teljesen kifulladt.És nem ment neki több.

Hát nagy élmény volt számomra...

Soha többé innen az oldalról...senkivel sem!

2021. máj. 20. 18:12
 5/11 anonim ***** válasza:

Szegény Te, 4-es.

Ez milyen szívás.😀 Nekem mindkét pasi telitalálat.

2021. máj. 20. 21:39
 6/11 anonim ***** válasza:
Ja bocs, félreértettem a kérdést. A válaszokat olvasva esett le, hogy arra gondolsz, hogy a gyakorikérdéseken jött össze két kommentelő egy éjszakára. Hát ilyen még nem volt, de nehéz is lenne elképzelni. :)
2021. máj. 20. 22:03
 7/11 anonim ***** válasza:
errol az oldalrol nem volt alkalmim, csak tobbejszakasom ;)
2021. máj. 20. 22:29
 8/11 A kérdező kommentje:
Huhh.. meglepő válaszok, de ez tök izgi lehetett csajok :D Szívesen benne lennék egy ehhez hasonlóban :P kort is kérhetnék tőletek? 7es? 4es? 5ös?
2021. máj. 21. 09:08
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem volt még innen, de szeretnék, mert 3 éve nem voltam senkivel. 22L
2021. máj. 21. 10:57
 10/11 anonim ***** válasza:

7-es vagyok, 22 éves vagyok

de kérlek ne írj rám, hogy hozzunk össze egy ilyet, mert ez nem így alakult és nagyon megválogatom kivel fekszem össze extázisba esni :)

2021. máj. 21. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!