Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki milyen helyen vesztette el a szüzességét? Milyen helyen ajánljátok megélni az első együttlétet?
Saját szobámban, saját ágyban, gyertyafényben.
Akkor 16F
(Vajon ciki a gyertyafény?)
Egy éjszakás kalandban a srác lakásán, egy ágyban a barátnőmmel aki mellettem feküdt és közben annak a srácnak a haverja kényeztette akivel én együtt voltam.
Vicces volt, vissza gondolva megmosolyogtató élmény hogy közben barátnőm kezét foghattam 😅
Első hely mindenképp ágyban legyen szerintem, a körülmény pedig csak rajtatok múlik.
29/N
Nem kérek privit
#16-nak: Tiszta jól leírtad a női lélek mibenlétét.
- kiderül belőle, hogy minden nő kapható egy kufircra legalább (igyekeztem szépen megfogalmazni a Qrvát :-) )
- arra is fény derül, hogy az asztalon lévő körömreszelő is maradandóbb, minthogy benned van egy farok... :-)
- ahhoz képest hogy egy éjszaka volt, úgy tűnik megmaradt egy életre... :-)
- tisztában van azzal a csaj, hogy amit elmesélt az izgalmas, de azért kéreti magát, mondván: "nem kérek privit"... :-) ...eszembe sem volt privit írni, meg sok másnak sem, amíg ezt el nem olvasta.
...én csak arra lennék kiváncsi, hogy mi változott az elmúlt 15 év alatt? Azóta már nincsennek egy éjszakás kapcsolataid? Erre szokták mondani, hogy megjött az esze. Pedig csak a libidócsökkenés van a háttérben... :-)
Kedves 17es
Nem kell minden nőt egy kalap alá venni, nem vagyunk egyformák.
Van akinek ez belefér, van akinek nem. Van aki prűd van aki nem. Nem értem miért fáj az neked, hogy én, hogy veszítettem el vagy hogyan élem az életem 🙂
Miért fusztrál téged ennyire a válaszom? Én nem fogom rosszul érezni magam a te véleményed miatt, mivel számomra egy arctalan senki vagy. 🙂
Azt úgy mellékesen nem értem miért is ne kéne emlékeznem az első együttlétemre azért mert egy éjszaka volt? Ez mit befolyásol?
Ha ez megnyugtat mindegyik együttlétemre emlékszem.
A nem kérek privit pedig nem azt jelenti, hogy kéretem magam. Csak igyekszem jelezni mielőtt jönne 15 semmitmondó idióta üzenet, hogy ne pazarolják rám az időt mivel nem érdekel semmilyen üzenet. Csak azért mert ebben a rovatban válaszolok egy kérdésre őszintén az nem felhívás keringőre.
Én kiéltem magam, szórakoztam, pasiztam. Volt komoly kapcsolatom, volt kalandom is. Teljes mértékben megéltem a fiatalságom. Sajnálom ha neked nem sikerült :)
Én kibuliztam magam és eljutottam oda, hogy szeretnék megállapodni. Van párom, gyermeket várunk. Boldog és teljes az életem.
Nincs miért szégyellnem magam. 🙂
Nyugodj meg te is és ne stresszelj ennyire a nők miatt.
Főleg ne stresszeld magad az én életem miatt 😊
Én boldog vagyok ne aggódj 🙂
#18-nak: Látjátok híveim, ez a nő! :-)
Amikor elkezdesz a lelkébe taposni, akkor nem küld el melegebb éghajlatra, sőt, inkább mérhetetlenül kedvesnek próbál mutatkozni... :-)
De belülről gyötrődik a ki nem mondott szavak miatt! :-)
Nézzünk pár idézetet (Tőled Kedves 18as):
1.: "Nem kell minden nőt egy kalap alá venni, nem vagyunk egyformák."
Ugyan készíthetnénk ebből egy világméretű felmérést. Mondjuk feltennénk nekik ugyanazokat a kérdéseket, amire minden előítélet nélkül mind ugyanazt válaszolná, csak más szavakat használva... :-)
2.: "Nem értem miért fáj az neked, hogy én, hogy veszítettem el vagy hogyan élem az életem"
Nos, mivel feljöttél egy internetes oldalra és szétkürtölted a nagyvilágnak, ez az a pont amikor nem lehet azt mondanod, hogy: "miért fáj neked stb"-duma, hiszen leírtad és ez hatással van másokra, még akkor is ha csak egy arctalan senki vagy a számomra... :-)
3.: "Csak igyekszem jelezni mielőtt jönne 15 semmitmondó idióta üzenet, hogy ne pazarolják rám az időt mivel nem érdekel semmilyen üzenet."
OK, ez csak egy kőkemény előítélet, miszerint mindenki semmitmondó, ráadásul idióta. Ezt ezúton is köszöni a sok semmitmondó idióta... :-) De annyi őszinteség legalább van benne, hogy "téged nem érdekel semmilyen üzenet".
4.: "Én kiéltem magam, szórakoztam, pasiztam. Volt komoly kapcsolatom, volt kalandom is. Teljes mértékben megéltem a fiatalságom."
Mondja ezt egy fiatal nő... :-) ...szerinted ha megkérdeznénk mondjuk 10 000 000 másik nőt erről, mármint számára mi a boldogság, szerinted hányan mondanák el ugyanezeket: kiéltem magam, szórakoztam, pasiztam, volt ilyen-olyan kapcsolatom, stb.
Segítek, a túlnyomó többsége nem arról fog beszámolni, hogy felfedezett egy új elemet a periódusos rendszerbe, vagy hogy végrehajtott egy Fourier-transzformációt... :-)
Tehát igenis az emberek javarésze nagyon is egykalap alá vehető! :-)
A boldogságnak több árnyalata van, mint a szürkének! :-)
Ez a "nem kérek privit" számomra is egy kifejezetten irritáló mondat. Több okból is.
1. Teljesen mindegy, hogy valaki ezt kiírja-e vagy sem, aki ismeri az oldalt, tudja, hogy a nőnemű hozzászólók úgyis kapnak privát üzenetet. Valószínűleg nem az oldal moderátora aki ezt a kérést használja, ennélfogva úgysem tudja megakadályozni a privátok küldését. Ergo értelmetlen kiírni, sőt kontraproduktív, viszont a hozzászólót minősíti. Így tehát egyet kell értsek Igaz Mondó Reloaded nevű válaszolóval.
2. Aki ilyen kifejezést használ, az egyfajta önértékelés kinyilvánítása az olvasók felé. Magyarán: "tudjátok én olyan jó nő vagyok, hogy nekem aztán biztos mindenki írni akar majd, de mit képzeltek rólam, nem állok szóba akárkivel." Saját értékítélete alapján feltételezi, hogy eleve sokan írni akarnak majd neki, holott nyilvánvalóan a legtöbbünknek meg se fordul a fejében ilyesmi, ez csak őnagysága gondolja magáról. Ez egy egyszerű figyelemfelhívás, hogy ő elérhetetlen az "egyszerű" férfiak számára, és ne kezeljük az átlag nők szintjén.
Megint egyet kell értsek Igaz Mondó Reloaded-el.
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!