Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben változtat az első együttléten, ha láttok a lányról meztelen képet előtte vagy ha nem?
Második válaszoló örökre szűz marad... Amúgy alapvetően 2 motivációra tudok gondolni:
1) Megállapítsa, hogy mennyire vagy szexis. Ebből megtudja h hosszú távon is elég izgató-e a tested.
2) Következtessen, hogy mennyire vagy kiegyensúlyozott, s mennyire görcsös kislány. Ebből esetleg lehet következtetni az együttlét várható minőségére
Kaptam már csajoktól meztelen képet, meg annál többet is online. Tudod, miben változtatott ez az első együttléten? Abban, hogy sosem történt meg. Akivel ilyen irányt vett a beszélgetés, azzal egy darabig jól éreztük magunkat online, de sosem lépett ki a monitor mögül. Ezt meg én nem értem.
Hogy válaszoljak is, bennem semmin nem változtatna. Férfiból vagyok, ha küldesz ilyet, nyilván nem haragszom érte, de sosem kérném én, nem várnám el. Amúgyis jobban szeretném élőben felfedezni a testedet.
Pontozzatok csak le, de nem tudtok olyan konkrét estret mondani h valaki visszaélt volna vele. Szerintem senki nem olyan ostoba, hogy több év börtönt kockáztasson. Meg másik: Miért tenné,mi haszna lenne?
Annyi van szerintem, hogy a véglényeket (akik még helyesen írni sem tudnak) rögtön meneszteni kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!