Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miben változtat az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben változtat az első együttléten, ha láttok a lányról meztelen képet előtte vagy ha nem?

Figyelt kérdés
Tényleg a pasik többsége miért várja el, hogy küldjek olyat is?
2020. aug. 4. 17:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Ha elvárná a pasi hogy küldjek meztelen képet első szex előtt, akkor biztos vagyok benne hogy nem lenne szex.
2020. aug. 4. 17:09
 2/12 anonim ***** válasza:
87%
Aki képet akar az csak simán megakar dugni téged, ennyi a különbség.
2020. aug. 4. 17:09
 3/12 A kérdező kommentje:
Pontosítok: nem csak netes beszélgetes után, hanem személyes találkozó (randi) után.
2020. aug. 4. 17:11
 4/12 anonim ***** válasza:
22%

Második válaszoló örökre szűz marad... Amúgy alapvetően 2 motivációra tudok gondolni:

1) Megállapítsa, hogy mennyire vagy szexis. Ebből megtudja h hosszú távon is elég izgató-e a tested.

2) Következtessen, hogy mennyire vagy kiegyensúlyozott, s mennyire görcsös kislány. Ebből esetleg lehet következtetni az együttlét várható minőségére

2020. aug. 4. 17:20
 5/12 anonim ***** válasza:
20%
Ez alap... 2020 van miért vagy ilyen finnyás? Netem több millió civil csajos kép van és ezt is félted?
2020. aug. 4. 17:21
 6/12 A kérdező kommentje:
Egy randi után azért tudja a nevem, munkahelyem és még számos más dolgot rólam, nagyon könnyen visszaélhet vele bárki.
2020. aug. 4. 17:35
 7/12 anonim ***** válasza:
12%
Senki nem él vele vissza. Ilyen nincs.
2020. aug. 4. 17:44
 8/12 anonim ***** válasza:
68%

Kaptam már csajoktól meztelen képet, meg annál többet is online. Tudod, miben változtatott ez az első együttléten? Abban, hogy sosem történt meg. Akivel ilyen irányt vett a beszélgetés, azzal egy darabig jól éreztük magunkat online, de sosem lépett ki a monitor mögül. Ezt meg én nem értem.

Hogy válaszoljak is, bennem semmin nem változtatna. Férfiból vagyok, ha küldesz ilyet, nyilván nem haragszom érte, de sosem kérném én, nem várnám el. Amúgyis jobban szeretném élőben felfedezni a testedet.

2020. aug. 4. 17:53
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

Pontozzatok csak le, de nem tudtok olyan konkrét estret mondani h valaki visszaélt volna vele. Szerintem senki nem olyan ostoba, hogy több év börtönt kockáztasson. Meg másik: Miért tenné,mi haszna lenne?

Annyi van szerintem, hogy a véglényeket (akik még helyesen írni sem tudnak) rögtön meneszteni kell.

2020. aug. 4. 18:26
 10/12 anonim ***** válasza:
82%
#9 nem egy olyan ismerősömről tudok, akik naiv kislányként küldtek magukról meztelen képet, nem sokkal később napiszaron voltak fent és az egész város látta a képeket.
2020. aug. 4. 18:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!