Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, kinyalnátok a fiútok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, kinyalnátok a fiútok fenekét, ha megkérné?

Figyelt kérdés

Láttam itt már hasonló kérdéseket nőktől, hogy a pasijuknak szivesen nyalnák a fenekét vagy prosztatamasszázst végeznének, de a fiúk nem vállalják be, mert tiltott zóna a fenekük.

Én a prosztata masszázst nem vállalnám, de nagyon szeretem ha nyelvvel csinálják nekem odalent. Más meg azt mondja erre, hogy full b*zis. Nem vagyok az, csak a lányokat szeretem, épp ezért sem akarok a fenekembe még egy ujjat sem, de a nyelv olyan jó puha, kényeztető és ha közben a lány még rám is néz kacsintva, totál végem van...

30F

2021. máj. 19. 22:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%

Nem. Sajnálom, de nem.

Nem azért mert b"zis, hanem azért mert biztos nem bírnám ki hányás nélkül azt a területet nyalogatni, ahol kaksizik a másik. Hiába mossa le kívülről, belülről nem tudja. Gondolj bele, ha a kezed lesz véletlen kakis, milyen hosszan kell mosni ahhoz hogy tényleg tiszta legyen. Egy tonna szappan, egy tonna súrolás. A végbélbe meg beönt a másik 3* 1 liter vizet, aztán az kifolyik. De hát a kéz példájából tudjuk, hogy ez a kakinak csak egy részét képes levinni, és marad egy vékony réteg kaki utána. Én aztán biztosan nem érintem a nyelvem egy kaki bevonathoz.

Ujjal vagy játékkal izgatnám a popsit, de szájjal teljesen kizárt.

2021. máj. 20. 08:18
 12/15 anonim ***** válasza:
28%
#6 egy hisztis p🤬csa ne írjatok neki
2021. máj. 20. 09:36
 13/15 anonim ***** válasza:
Persze
2021. máj. 20. 09:45
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a nők direkt örülnek, ha nem írnak nekik. :D

2021. máj. 20. 09:47
 15/15 A kérdező kommentje:
#11-es nem azzal nem értek egyet, hogy nem szeretnéd ott kinyalni, mert mindenki eldöntheti. De az érvelés szerintem sántít. Ilyen erővel ne kapd be a péniszt, mert ott pisil a másik és ne is nyaljanak ki, mert ott egy ponton pisilsz. :)) És hát kitudja mennyit kéne súrolni stb.
2021. máj. 20. 20:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!