Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, kinyalnátok a fiútok fenekét, ha megkérné?
Láttam itt már hasonló kérdéseket nőktől, hogy a pasijuknak szivesen nyalnák a fenekét vagy prosztatamasszázst végeznének, de a fiúk nem vállalják be, mert tiltott zóna a fenekük.
Én a prosztata masszázst nem vállalnám, de nagyon szeretem ha nyelvvel csinálják nekem odalent. Más meg azt mondja erre, hogy full b*zis. Nem vagyok az, csak a lányokat szeretem, épp ezért sem akarok a fenekembe még egy ujjat sem, de a nyelv olyan jó puha, kényeztető és ha közben a lány még rám is néz kacsintva, totál végem van...
30F
Természetesen nem szőrös, meg megfelelően higiénikus...
Egyébként kevés lányt mertem megkérni erre, de aztán belementek, kicsit zavarba ejtő kérés, nem tudom ki hányszor találkozott már vele...
Szerencsére nekem már csinálták páran. Imádom.
Ezért szivesen csinálom én is a nőnek.
38/f
"ha közben a lány még rám is néz kacsintva, totál végem" neked a seggeden van a fejed vagy hogy?😆
Amugy igen a válasz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!