Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Férfitársaim! Ki hogyan oldja meg ha otthon kevés a szex?
Figyelt kérdés
2021. máj. 19. 14:31
21/23 anonim válasza:
Nem beszolasnak akartam abszolút hogy tűnjön!! Tudom hogy milyen a "cipotokben", de azért kérdeztem hogy abszolút de nincs megoldás, hogy az asszony netán tudja hogy miért ment hozzád anno? És nem csak szülni.. És hogy tudd én is egy szerető vagyok, aki hozzád hasonlóan egy frigid nö mellett tengeti életét, és nem vagyok rá büszke meg ha eszembe jut a nő, akkor utalom magam, de ugye ez két emberes, ugyanúgy mint a házasság is. Én jól érzem magam így szeretokent, és nem is akarok ettől többet! A saját kis életem élhetem ahogyan jó mellette. Jól érzem magam a bőrömben így, nem kell "börtön".
22/23 anonim válasza:
11: itt van a kutya elásva: "A gyerekek az anyjukkal alszanak". Ez nem normális, emiatt nincs szex. Ha nem velük aludna, tudnátok egymásra hangolódni. Meg kéne próbálni megoldani párterápiával, vagy inkább válással, semmint megcsalással - ez hosszú távon úgyis csak szenvedést szül mindkettőtöknek.
23/23 anonim válasza:
Vagyis a 19-es posztra írtam ezt, nem a 11-esre:) 22-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!