Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kedves Férfitársaim! Ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Férfitársaim! Ki hogyan oldja meg ha otthon kevés a szex?

Figyelt kérdés

2021. máj. 19. 14:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
20%
Sokáig nem viselem a hiányát! De hálistennek hol nagy a szükség, ott egy jó csaj a segítség!
2021. máj. 19. 19:05
 12/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ha hölgyek is írnának egy-két ötletet, hogy ők miként oldják meg, hálás lennék. Vagy a megoldás ugyanez, csak nőies megoldásokkal?
2021. máj. 20. 09:40
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Én valójában sehogy.

Maszturbáció.

De van mikor a többszöri sikertelen próbálkozás után inkább az én kedvem is időszakosan elmegy az egésztől.

2021. máj. 20. 11:14
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Altalaban maszti es ha tartos a dolog, de szakitani nem akarnak akkor felrelepessel/prostival.

Lanykent en inkabb szakitottam, ha arrol volt szo. Fiu ismerosok akik szeretoztek, altalaban lebuktak, a prostizosak nem. :)

2021. máj. 20. 12:54
 15/23 anonim ***** válasza:

Ribik és szeretők.

Én nem vagyok egy önmegtartóztatós fajta.

2021. máj. 20. 13:10
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Önkielégítés, fleshlight.

Nem vagyok az a megcsalós típus.

Akkor inkább önkielégítek.

2021. máj. 22. 21:26
 17/23 anonim ***** válasza:
Épp ezért keresek szeretőt..35F..Itt is irhatnak nők..
2021. máj. 22. 21:28
 18/23 anonim ***** válasza:
14%
Olyan eszükbe sem jut a férfiaknak hogy ahol együtt van az asszonnyal ott nem csak egy hibás lehet és nem csak prosti vagy szerető lehet erre a megoldás? Mi lenne ha tudnátok beszélni és ugyanúgy kívánni azt akit el vettetek feleségül? Miért nem kívánod öt vagy ő téged? Vittél bele mindent? Biztos vagy benne, és magadban hogy mindent meg tettél..?
2021. máj. 22. 21:37
 19/23 A kérdező kommentje:
Figyelj ide! Köszönöm a válaszodat. Családunk van. A gyerekeket el kell látni, nevelnünk kell. Segítségünk kevés van. Az anyjukkal alszanak. Apa elvonul. Tudod 5 évvel ezelőtt még tornáztam, figyeltem magamra. Azt gondoltam jobban fog kívánni, ha megteszek egy két dolgot. Asszem ez egy alapvető különbség kettőnk közt. Más a libidónk, eltérő... Amikor elmondtam neki, hogy szarul érzem magam attól, hogy 6-8 hetente fekszünk össze, akkor úgy tűnt megértett. De megértés mellett még szükségem lenne a testére pl. heti fél órányit. Lehet, hogy nem szerelemből jött hozzám, de az is lehet, hogy a NAGY Ő-vel is az történne X év után, mint most velem. Tudod a fenti válaszokból az derül ki, hogy más pasik is belefutnak hasonló dolgokba. Vegyek maszturbátort? Hát igen, lehet hogy több örömet találnék benne, mint a páromban, úgy, mint a kommentelő is. A tornának-edzésnek az lett a vége, hogy én "egészségesebb" lettem, ezért még jobban kezdtem el kívánni az együttlétet, mint a párom. Neked szerencséd van, ha meg tudod oldani az együttléteket a pároddal. Nekem nem annyira. Szerintem igen, mindent megtettem a lehetőségeimhez képest. Az, hogy egy fárasztó nap után én sem vagyok lepedőakrobata azzal sztem nem vok egyedül. De két hónap után már a fiúk is kezdenek érdekelni. :) Ja igen szingliként legalább masztizhattam akkor, amikor akartam. Családban már ez sincs így. Te például szoktál a pároddal ilyenekről beszélni?
2021. máj. 26. 12:45
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező.

Ne foglalkozz a negatív hozzászólásokkal.

Nem ők járnak a te cipődbe, így fingjuk sincs az életedről.

Ők csak fikázódni és okoskodni járnak ide.

Tapasztalatból írom, mert nekem is beszólogatnak bármilyen témát, kérdést,választ írok ki.

2021. máj. 26. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!