Férfi vagyok, otthon ülve vizelek (higiénikusabbnak, tisztábbnak, ... tartom), azonban mikor végzek, kirázom majd felállok és mindig úgy érzem, hogy maradt még pár csepp. Más is így van vele ? Normális ez ?
Figyelt kérdés
És valóban marad is, utána szépen meg kell törölni a végét. Valami prosztatás probléma lehet ez, vagy tök normális ? 30/f2021. márc. 6. 13:52
1/16 anonim válasza:
Normális, mivel a húgycső üreges, így bent megmaradhat pár csepp.
2/16 anonim válasza:
Normális. Nem különösebben abnormális,vagy rendellenes. Csak praktikus. Nem akarod össze hgyálni magad,ennyi.
3/16 anonim válasza:
Állva jobban működik a gravitáció, s szerintem több kézmosással higiénikusabb is.
Tapasztalatból mondom mert korábban valaki tanácsára többször kipróbáltam.
4/16 anonim válasza:
A férfiak úgy lettek "legyártva" az evolúció által, hogy állva vizeljenek.
Csak a házisárkányok által kikényszerített anyámasszony katonái pisikélnek csücsülve.
5/16 anonim válasza:
Minden normális férfi a mosdóba pisil és ott le is tudja öblíteni utána.
6/16 anonim válasza:
Ha a nők a szaros bugyijaikat is a mosdóban áztatják ki, akkor nem lehet kifogásuk az ellen sem ha a párjuk vizelésre használja a mosdót.
(Hiszen csak őket kíméli.)
7/16 anonim válasza:
Én is a mosdóba pisilek, mivel nincs piszoár egyelőre.
8/16 anonim válasza:
Szerintem ezzel mindenki így van. Néha azt veszem észre mi után befejezem hogy megtörőljem kezd úgy csöpögő mintha rendesen húgyoznék. De ez pont azért van ami 1-es írt.
9/16 anonim válasza:
A vizelés végén várni kell néhány másodpercet, ekkor a hólyag izom még kap egy újabb kisebb összehúzó ingert. Utána rá lehet még feszíteni egy picit a záróizommal, és - jó esetben - kijön minden csepp.
10/16 anonim válasza:
És is férfi létemre ülve vizelek, szerintem is higiénikusabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!