Férfi vagyok, otthon ülve vizelek (higiénikusabbnak, tisztábbnak, ... tartom), azonban mikor végzek, kirázom majd felállok és mindig úgy érzem, hogy maradt még pár csepp. Más is így van vele ? Normális ez ?
Figyelt kérdés
És valóban marad is, utána szépen meg kell törölni a végét. Valami prosztatás probléma lehet ez, vagy tök normális ? 30/f2021. márc. 6. 13:52
11/16 anonim válasza:
Abban mi a higiénikusabb, hogy ráülsz a vécédeszkára??
12/16 anonim válasza:
11
Ja,szerinted a borodon keresztul bejutnak a testedbe a bakteriumok? Te biztosan olyan filmeken nottel fel, ahol budipapirral takarjak le a deszkat, mi?
13/16 A kérdező kommentje:
1. Ez számomra új infót :) Köszi.
Csak otthon ülök le. Mi a higiénikus benne ? Nem fröcsög szét (bármennyire is jól céloz az ember állva, szétcsapkóldik mindenhova), saját döntés volt, nem házisárkányé, én (is) takarít, így magamat is megkímélem a cseppek takarításától.
A modsóba vízelést hallottam már mástól is, én azt kihagyom, és remélem a vendégeim is :D
2021. márc. 7. 18:16
14/16 anonim válasza:
12: Lehet, hogy nem jutnak be, de akkor sem értem miért higiénikusabb ráülni egy vécédeszkára mint nem ráülni.
15/16 anonim válasza:
14
Semennyire, szamomra a kenyelem a fontosabb. Ezert pisilek a mosdokagyloba. :D
16/16 anonim válasza:
Ha nem itthon vagyok akkor nem mindig sikerül megtörölni mert sokszor nincs papír de itthon szoktam én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!