Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan eset, hogy a feleség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan eset, hogy a feleség/berátnő csak évente 1-2x engedi az anált?

Figyelt kérdés

Létezik olyan házasság/kapcsolat, ahol a holgy esetleg nem élvezi annyira az anált, ezért nem gyakori, de egyidejuleg nem is fáj neki, mondjuk úgy hogy semleges neki, ezért néha mondjuk egy évben egyszer-kétszer a férfi kedvéért engedi neki?

Vagy ezekben az esetekben, hogy "nem fáj de nem is élvezem" tobbszor van a sexben anál?

2021. máj. 18. 12:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

En megertem és teljesen elfogadok, hogy vannak nők, akiknek csak kicsit kellemetlen az anal, és vannak akiknek nagyon az. Akinek semmiség, elhiszem, hogy náluk gyakran van és szinte "mindennapos" akár az anal. De én most célirányosan kérdeztem inkább azokat, akiknek nem megy ez olyan egyszerűen. Mert a férfi is szereti a not, hogy nem akar tőle olyat ami a másiknak fáj, de ha "kibirhato" a nőnek vagy semleges, akkor a másik fél milyen gyakran lepi meg a pasit vele.

Vannak akik abszolút nem, és vannak akik simán csináljak. De én most épp a kozeposztalyt kérdeztem, akik épp csak a masik végett néha csináljak, hogy mennyi az a néhány.

Legyszi ne keverjük most ide a napi és a soha nem analozokat.

El fogadom hogy ennek a kozeposztalynak igen is epp feler egy ünnepi hangulattal, akár valami ajándékként egy anal, ami ritkán van a szexben náluk.

Baradjon továbbra is béke 🧘‍♂️

2021. máj. 18. 16:15
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Az én barátnőm imádja az egy ujjas anal ujjazást (főleg lovaglás közben szereti), de farokkal nem szereti, fáj neki az anál, mégis csináljuk olyko-olykor az én kedvemért.

2021. máj. 19. 08:39
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt párom, akivel ez volt. Jó eséllyel 1-1 alkalom évente. De mégsem volt jó, mert közben olyan arca volt.... Inkább nem is kértem végül. Szét is mentünk, de nem emiatt, nem csak.
2021. máj. 19. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!