Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan eset, hogy a feleség/berátnő csak évente 1-2x engedi az anált?
Létezik olyan házasság/kapcsolat, ahol a holgy esetleg nem élvezi annyira az anált, ezért nem gyakori, de egyidejuleg nem is fáj neki, mondjuk úgy hogy semleges neki, ezért néha mondjuk egy évben egyszer-kétszer a férfi kedvéért engedi neki?
Vagy ezekben az esetekben, hogy "nem fáj de nem is élvezem" tobbszor van a sexben anál?
Ha nem fáj, de nem is élvezem, akkor többet van.
Azok nem engedik, akiknek fáj,és azok is tudnak, néha engedni, kérdés, hogy ki az, aki a fájdalom ellenére is kéri a feleségétől.
Mi így vagyunk a párommal, csak úgy mond valami alkalom kell és akkor mehet az anál.
Persze amikor szexelünk és misszibe felhajtom a lábát és pont az análra álla testhelyzet, néha berakom neki kicsit, finoman, pár centire, azt bármikor megtehetem (csak utána szopni szokott, hogy a punciba tutira ne kerüljön semmi baci).
Koszonom a válaszotokat.
2, 4 és 5, és nálatok éves szinten nagyjábol hányszor van anál? Milyen alkalmakkor van? Szulinapra, névnapra meglepetés, esetleg valentin nap, vagy csak úgy néha feldobják/játok a sexet vele?
#5 vagyok
nálunk legutóbb évfordulókor volt 2 hete, legközelebb majd ha felhozza és megbeszéljük
#4 vagyok
Nálunk kb. évente 3-4 alkalommal, most majd talán nyaraláskor lesz, de szülinap, évforduló, szóval ilyen alkalmak.
Jót röhögtem ezen az évforduló, születésnap szövegeken:DD remek lehet a kapcsolat ha ünnepség kell ahhoz, hogy az asszony engedjen valamit:DD
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!