Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek kinek volt öklözésben része? Hogyan tudott az illető rávenni? Élvezted?
Hát mi egyszer kiváncsiságbol kiprobáltuk az exemmel, mennyi ujj fér be neki. 2 ugye probléma mentesen, a 3 még bement, de már érezte, hogy már feszitette ot, a 4 ujj meg be se ment. Egyszeruen úgy éreztem csonttol csontig vagyok, és egyszeruen nem tudtam benyomni, csak valami 1 centit az ujjaimbol. Ő ahogy fekudt, már a 3ra is azt hitte, hogy az már 4 ujj, mert annyira feszitette ot.
Soha tobbet nem csináltunk ilyet, egyszeruen kiváncsiak voltunk, hogy bele mennyi fér, mert néha a hulye-vicces-gusztustalan-humoros oldalaimon volt egy egy video amikor monster dildokat dugnak magukba a nok és megmutattam neki párat, hogy ez szinte fizikailag-biologiailag lehetetlen. Na ennek nyomám mi is kiprobáltuk a dolgot.
Nekem sokszor. Nagyon ritkán van hogy élvezem is, gyakoribb hogy fáj vagy legalábbis kellemetlen.
Nyilván nem úgy működik hogy egybe bele ököllel. Eleinte főleg, kell a megfelelő tágítás. De persze nem minden nőnél lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!