Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha dohányzik az illető és én nem, zavarni fog a lehellete esetleg orális szexnél az ottani szagok? 24/L
Még sosem voltam cigissel.
Egyszer közel hajolt hozzám egy ilyen ember és olyan szaga volt a lehelletének, mint amikor a kukában beáll a szemét és a hamu keverékének a szaga.
Hát ezt te tudod...zavar vagy nem? mond meg neki mosson fogat, vegyen be rágót ha nagyon erős kátrány és cigaretta szaga van a szájának meg maga az embernek...bár azért ha az embernek is akkor ott lehet más gond is akad.
Szólj neki...
Orális szexnél mi zavarna? az hogy ha te adod neki vagy ő neked? a farkán nem fogod érezni a cigaretta szagot főleg ha tisztálkodik rendesen. 23/F
keserű lesz az ondója
a haja, a bőre, a fogai mind árasztják a nikotinszagot
Hát én bagós vagyok, de ha arra kerül a sor hogy lefeküdhetek egy kedves hölggyel, akkor mindent megteszek, h ne érezze. Sőt, előtte pár órával igyekszem is böjtölni.
Igazából az az érdekes, h nem is volt még dohányos barátnőm sem, és szexbarátnőm sem.
Szerintem emberfüggő ki mennyire undorító vagy vonzó. Egy tanács: ha nem tetszik bármi, NE FOLYTASD!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!