Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire bunkó dolog megmondani azt, hogy nem akarom, hogy szex utan nalam aludjon a srac?
Figyelt kérdés
ket randin vagyunk tul, elegge mukodik a kemia es kovetkezo randira szerintem mindketten szexet remelunk, volt is mar ra celozgatas.
viszont nekem csak ennyi kell tole, nincs kedvem ahhoz, hogy utana nalam aludjon. mennyire bunkosag szex utan elkuldeni, egyaltalan hogyan lehet ezt ‘tapintatosan’ kozolni, hogy ne bantodjon meg?
sracok, te mit szolnatok ehhez, rosszul esne? esetleg kifejezetten orulnetek is neki?
(az nem opcio jelenleg, hogy en megyek hozza es hazamegyek szex utan)
2021. máj. 17. 22:59
11/15 anonim válasza:
Normálisan közölve meg lehet ezt simán beszélni.
12/15 anonim válasza:
Egyszer volt ilyen. Én is csak szexet akartam, szarul esett, hogy ki lettem rakva. Az éjszaka közepén a város szélén...
13/15 anonim válasza:
Volt már velem ilyen és nem a legjobb dolog. nem esik jól a pasinak sem. ismertem a lányt, jóban voltunk. Oda voltunk egyik este majd nála kötöttünk ki és a szext is ő kezdeményezte majd utána ahelyett h átölelve aludtunk volna öltözhettem fel, kocsiba ki és éjjel mikor senki sincs kint mehettem kocsival 15kmt hazáig az üres hideg városból párás ablakkal pedig előtte mondta h nem alhatok ott. Isteni volt a szex és régóta hajtottam a lányra de nem igazán vágytam rá újra mert nm volt kedvem ahhoz h megint egy jó dugás után kocsikázzak haza a másik városba. Szar az ilyen. véleményem szerint hagyd nálad aludni, másnem reggel is megdugatod magad. Ilyen helyzetben jobban el tudnám képzelni h lenyomtok egy menetet a kocsi hátsó ülésén.
14/15 anonim válasza:
Úrisssten. haza kellett vezetni az üres városban.. jesszusom mik vannak, de ugye túlélted? vagy meghaltál, de azóta elmúlt?
15/15 anonim válasza:
20 perc vezetéssel is hamarabb alszom el a saját ágyamban, mint a barátőm mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!