Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire bunkó dolog megmondan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire bunkó dolog megmondani azt, hogy nem akarom, hogy szex utan nalam aludjon a srac?

Figyelt kérdés

ket randin vagyunk tul, elegge mukodik a kemia es kovetkezo randira szerintem mindketten szexet remelunk, volt is mar ra celozgatas.

viszont nekem csak ennyi kell tole, nincs kedvem ahhoz, hogy utana nalam aludjon. mennyire bunkosag szex utan elkuldeni, egyaltalan hogyan lehet ezt ‘tapintatosan’ kozolni, hogy ne bantodjon meg?

sracok, te mit szolnatok ehhez, rosszul esne? esetleg kifejezetten orulnetek is neki?

(az nem opcio jelenleg, hogy en megyek hozza es hazamegyek szex utan)

2021. máj. 17. 22:59
A kérdező szavazást indított:
bunkóság
nem bunkóság
attól függ, kifejtem:
26 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
77%
Az optimális csaj mintapéldányát látjuk.
2021. máj. 17. 23:02
 2/15 anonim ***** válasza:
86%

Nem bunkóság. Neked ezt tartalmazza a csomag, másra nincs igényed, ha tudod normálisan tálalni, akkor nem lesz gond, érteni fogja.

Amúgy én is jobbszeretek egyedül aludni. :) Szóval, nem jelent gondot.

2021. máj. 17. 23:04
 3/15 anonim ***** válasza:
85%
Ha komoly kapcsolat akkor nem biztos hogy örülnek, de ha rövid vagy alkalmi akkor még örülnek is
2021. máj. 17. 23:05
 4/15 anonim ***** válasza:
64%
Az attól függ, hogy miért nem akarod.
2021. máj. 17. 23:20
 5/15 anonim ***** válasza:
60%
Nem tudom, képzeld el, hogy neked hogy esne, és aszerint fogalmazz. A legjobb, ha nyílt lapokkal játszol a szándékaidat illetően.
2021. máj. 17. 23:38
 6/15 anonim ***** válasza:
76%
Ha szerelmes a srác akkor rosszul fog neki esni. Egyébként nem bunkóság, de ne szex után közöld hanem előre, hogy hellóka jöhetsz, dugunk, de nem szeretném egyenlőre hogy nálam aludj utána menj szépen haza. Ha így is bevállalja a dolgot akkor te korrekt voltál.
2021. máj. 17. 23:45
 7/15 anonim ***** válasza:
75%

Mondd meg előre, mikor már alakul a helyzet, hogy szex lesz, együtt alvás nem.

Ez így korrekt.

2021. máj. 17. 23:47
 8/15 anonim ***** válasza:
75%
Nem bunkóság, bár ha a pasi olyan eléggé megbánthatja. Engem zavarna 23F. Bár örülnék ha előre elmondaná és nem szex után dobna ki. Ha ő is csak szexet akar, akkor jól jársz vele. Ha ő szerelmes, akkor valszeg kiakad eléggé.
2021. máj. 18. 00:18
 9/15 anonim ***** válasza:
59%
Ha előre megbeszélitek akkor elvileg semmi gond nem lehet!
2021. máj. 18. 00:43
 10/15 anonim ***** válasza:
Engem nagyon zavarna. Lehet, hogy én túl érzelmes vagyok férfi létemre? Úgy érezném, hogy csak használtak.
2021. máj. 18. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!