Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Cuckold, hogy is van ez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cuckold, hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Leginkább arra irányulna a kérdésem, hogy azok a nők akik ezt már megélték és élvezték/élvezik azoknak mi volt benne annyira izgató? A férfiak szemszögét megtudom érteni hisz ők azt élvezik, hogy a párjuk mással van együtt a szemük láttára de a nőknek mivel különb ez érzésben mint egy dogging? Ott is mások előtt szexelnek csak ott a partnerük egyben a párjuk is nem pedig egy "idegen". De elég sok kérdés vetődött fel bennem ezzel kapcsolatban szóval, aki úgy érzi nem okoz gondot neki erről mesélni az írjon nyugodtan.

2021. máj. 17. 15:33
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

Nem tudom,engem sosem vonzott a dolog,de gondolom,ahogy a férfi azt élvezi,hogy megalázzák,a nő azt,hogy megalázhatja a párját.

21/l

2021. máj. 17. 15:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a nők azt élvezik, hogy egy csomó pasival szexelhetnek és még nem is megcsalás.
2021. máj. 17. 16:17
 3/8 anonim ***** válasza:
66%
Az megvan hogy nem feltétlen tartozéka a pasi megalázása a dolognak?
2021. máj. 17. 20:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan férfi vagyok de van tapasztalatom a témában. A feleségem azt élvezi benne, hogy így kiélheti a dominanciáját, hogy húzhatja az agyamat, és persze sose titkolta hogy élvezi a változatosságot is.
2021. máj. 17. 20:50
 5/8 anonim ***** válasza:
#4-es. Hány évesen kezdtétek és mióta gyakoroljátok
2021. máj. 17. 23:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Legjobb a nő 22 éves kora körül kezdeni.
2021. máj. 18. 01:23
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a párkapcsolat férfi tagja vagyok, de párom azt mondta, hogy azt élvezi benne, hogy húzhatja vele az agyamat és hogy felizgat vele teljesen, annyira, hogy utána durvábban neki esek. Valahol az én izgalmam izgatja fel. A pasi aki jön, ő pedig ehhez egy "kellék", persze nem mindegy milyen a pasi, válogatunk. Én sosem szerettem ha közvetlen engem aláztak meg, de pl az felizgat ha a barátnőm ki van szolgáltatva egy másik srácnak és neki is ez tetszik, hogy ennyire alárendelt lehet.
2021. máj. 18. 13:51
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
4-es vagyok. 41 éves vagyok a feleségem 38. 8 év házasság után kezdtük el, kb 4 éve. Hozzá kell tenni, hogy tavaly év eleje óta mindössze egy alkalomra került sor, ennek félig a covid az oka, de egy idő után kell egy kis pihenő és a feleségem nem annyira vágyott rá az utóbbi időben.. de épp a napokban szóba került szóval ki tudja, nyáron lehet lesz egy-két dolog..
2021. máj. 18. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!