Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuckoldban tapasztalt emberekkel tudnék beszélni?
Szia!
Van tapasztalatom, de lehetne több is, persze ehhez az kéne, hogy végre megtaláljuk párommal ehhez az "igazi" srácot. :D
30/F
Én 10+ éve elég sok párral megismerkedtem online, többel találkoztam is, bull lettem nálum, bár nem a klasszikus cuck volt a legtöbb férj, inkább hármast akartak. Egy cuck inkább passzív, néző, míg a bull hágja a feleséget, a pároknál, akiket megismertem, ott a férjek azért beszálltak a szexbe.
Amit én tapasztaltam az az, hogy ez jellemzően nem a fiatal párok műfaja. Egyetlen párral találkoztam, ahol a lány fiatalabb volt, mint én, de a pasi ott is idősebb volt nálam.
Egyszer dobtam be egy haverommal az akkori párom közösbe. Elég izgató élmény volt, én annyiban vettem részt a dologban, hogy miközben pakolta haverom a csajt kutyába engem szopott a csaj, majd fordítva is volt.
Felejthetetlen élmény volt látni ahogy meggyalázza egy másik pasi, és utána újra vissza kellett hódítani.
A mostani páromnál is izgatna a gondolat, de őt semmi pénzért nem adnám be közösbe senkivel, mert őt szeretem is, nem csak vele vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!