Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normalis ez "ilyen korban"? L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normalis ez "ilyen korban"? L

Figyelt kérdés
Egyutt voltam egy harmincas pasival, most eloszor voltam "idosebbel" de par perc alatt elment. En 18 vagyok
2021. máj. 17. 13:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
És neked milyen volt? Lesz még találka?
2021. máj. 17. 13:55
 12/19 anonim ***** válasza:
Akinél fennáll ez a probléma, mert nagyon érzékeny a farka, vagy ilyesmi, ott a korral sem fog változni. Én is pl már sok csajjal voltam együtt, 25 évesen most is csak 3-4 perceket bírom, többet nem. És nem tudok változtatni rajta, valószinüleg idősebb koromban sem lesz jobb.
2021. máj. 17. 14:10
 13/19 anonim ***** válasza:
Neked kevésbé lehetett jó érzés, de akár dicséretnek is veheted, hiszen ennyire felizgattad!
2021. máj. 17. 14:10
 14/19 anonim ***** válasza:
#12-nek üzenném: lehet rajta változtatni!Nagy önfegyelem és egy jó partner kell hozzá! Én is ilyen voltam. Egy két lökés és kész is volt a menet.De már nem!
2021. máj. 17. 14:19
 15/19 anonim ***** válasza:
Nincs kedved emelni a felső korhatárt és 40 felett is tapasztalatot szerezni? ;)
2021. máj. 17. 15:11
 16/19 anonim ***** válasza:
Ennek nem biztos h közé van a korotokhoz. Lehet h már 3-4 vagy akár 9-10 hónapja nem szexelt és most h végre újra osszejott a szex a hiány miatt hamarabb elsult. Ennek nem hiszem h közé van a korához. Max a tiedhez, hogy nagyon izgató és csinos vagy és khurvara élvezte a szűk puncidat. Ezért lehet még hamarabb elsult.
2021. máj. 17. 15:42
 17/19 anonim ***** válasza:
63%
Honnan lehet tudni, hogy a kérdező szép, feszes, és szűk? :D
2021. máj. 17. 16:12
 18/19 anonim ***** válasza:
85%
Ez nem szokatlan. Fiatal vagy, szexi lehetsz, szűk punci. Adj pár alkalmat és sokkal hosszabb lesz. Én évekig nem szexeltem, tavaly decemberben újra és még gumival is 2 perc alatt elmentem. Ha megszokjaa farok a puncit, sokkal tovább fogja bírni. Én is így voltam korábban, mi több gumi nélkül addig bírtam, ameddig akartam. 🙂
2021. máj. 17. 16:43
 19/19 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy csak arra használ, hogy ürítsen, és nem érdekli, hogy te is élvezd. Ezzel számolni kell, szóval figyelj oda, nehogy csak kihasználjon.
2021. máj. 17. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!