Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexet hány éves korban lenne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexet hány éves korban lenne normális elkedeni?

Figyelt kérdés

Én sajnos 20 évesen vesztettem el amit már eléggé későnek éreztem. Ráadásul nem is kapcsolatban történt.

Úgy érzem nem emiatt le vagyok maradva a többiekhez képet. És félek hogy ez örökre nyomot hagy a párkapcsolati dolgokban.

Mert az hogy 20 évesen vesztettem el szerintem késő, ráadásul hogy az nem is barátnővel történt eléggé rossz.

Barátnőm továbbra sem lett.

Nagyon frusztrál az hogy mások jóval korábban vesztik el a parkukkal és vele rendszeresen együtt vannak. Én meg későn veszettem el és csak egy alkalom volt. Remélem értitek mire gondolok.

Úgy érzem ez örökre bennem fog maradni és emiatt nem tudok megismerni senkit mert nagyon rossz érzés. Szerintem az a normális ha valakinek már 16-17 évesen van párja.

2020. szept. 2. 11:07
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Jol van batya. Ne sirankozzal. Olvassal trp-t meg rationalmale-t. Gyurd ki magad, szerezz egzisztenciat es kozelitsel a 30hoz. Maris valogathatsz majd a sunak kozul.
2020. szept. 2. 11:14
 2/6 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem a 20 év még teljesen a normál határon belül van. Igazából ez teljesen irreleváns infó veled kapcsolatban az ismerkedés/párkapcsolat szempontjából, az viszont egészen biztosan negatívan hat rá, hogy nem tudod feldolgozni és ilyen rosszul érzed magad miatta. Minthogy nem tudsz visszamenni az időben, hogy valahogy megoldd a hamarabbi szüzességelvesztést, kénytelen vagy valahogy megtanulni ezzel együtt élni és feldolgozni, mert ha elfogadod (de mármint úgy igazán, őszintén), hogy neked ezt dobta a gép, akkor semmilyen hátrányod nem fog ebből származni a jövőben.
2020. szept. 2. 11:27
 3/6 hájaaa ***** válasza:
44%
18-21
2020. szept. 2. 11:34
 4/6 anonim ***** válasza:
42%
Nincs a normális határon belül, de őszintén szólva minél inkább elnyomod az érzéseidet annál inkább vonzó vagy egy nőnek. Ha kicsit érezteted vele (nem taplón, hanem ilyen baráti roastolással), hogy "hol a helye" akkor fog össze jönni veled. Aztán így hónapok után szépen, lassan kibontakozhatsz...
2020. szept. 2. 11:59
 5/6 anonim ***** válasza:
64%
20 évesen "elveszíteni" még teljesen rendben van. Semmiben sem húz vissza, semmiben sem akadályoz - ami akadályoz hogy te magad negatívnak látod a dolgot. Semmiről sem vagy lemaradva. Ha egyszer már összejött, akkor másold le a "receptjét" és össze fog jönni másodjára, harmadjára is. Nincs ebben semmi ördöngősség, csak normálisan próbálkozni kell, kommunikálni, udvarolni, akkor is ha 100x elhajtanak, akkor majd próbát teszel a 101.-nél és tatam - előbb-utóbb bejön.
2020. szept. 2. 12:49
 6/6 anonim ***** válasza:
59%

Felesleges rinyálás ez...

Így persze, hogy nem lesz csajod!

2020. szept. 2. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!