Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korban normális először szexelni?
Én 20 voltam akkor, de nem kapcsolatban történt. Azóta sem lett senkim.
Ez a kor nem túl késő főleg, hogy nem is barátnővel történt?
Nincs egyáltalán túl késő 20 évesen sem :D
Olyan hogy "normális elveszteni" én szerintem nincsen, most van aki már 13 évesen szexel na azt korainak tartom, de így 15-8 között általában gondolom én. Haveri körömből még van aki 23-4 éves srácként is szűz, igaz ők eléggé antiszociálisak és nem is tesznek azért hogy legyen valakijük.
(mivel szexualitás topik és írtad nincs senkid, tuti kapsz egy csomó levelet amúgy, készülj fel :D )
Nincs a szűzesség elvesztésének szabványos időpontja, sem pro, sem kontra. Attól függ mikorra állsz készen rá fejben - és a partnered is.
S túl késői időpontja sincs. Az egyik barátom a 20-as évei végén veszítette el. A lány azóta a párja és két gyereket nevelnek, s boldogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!