Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy egy lány erőszakoskodik szexuálisan?
13 évesen az egyik vesémet odaadtam volna ilyen osztálytársnőkért.
Szerintem, ha nem bánod, hagyd. Kell a fiadnak a tapasztalat.
Kérdező, ez nagyon veszélyes játék is lehet. Nagyon lényeges, hogy a srácnak tetszik-e a játék vagy sem? Részletesen ki kell kérdezni, főleg az érzéseiről, és hogy mit gondol, miért teszik ezt vele a lányok.
Ha nem tetszik, akkor a tanárnak és az iskolapszichológusnak kell beavatkozni. Ha kiderül, hogy a lányok mit csináltak, akkor az csúnya közösségi meghurcolás lehet nekik. De a fiadnak is, hogy miért hagyta/nem hagyta vagy miért nem tudott mit kezdeni a lányokkal.
Ha tetszik a játék a fiadnak, akkor alaposan fel kell világosítani szexuálisan, és hogy a szexnek mi a célja, mik a veszélyei, mik a jellemző és mik a nem mindennapi formái. Hogyan kell védekezni, nem erőszakosnak lenni, a "nem"-re leállni.
Én nem csodálkoznék rajta, ha a kis - esetleg nemileg már eléggé érett - csitrik csak el akarnák játszani a dolgot, de ha a fiad - a megfelelően nem erőszakos módon - folytatni akarná a dolgot (a lábuk közé/bugyijukba nyúlna, akkor vagy elmenekülnének vagy lefagynának vagy - még rosszabb - erőszaktétellel vádolnák. Abból örülhettek, ha jogilag és pszichikailag a húszas évei közepére kikeveredik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!