Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyetemista lànyok, anyagi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemista lànyok, anyagi tàmogatàst milyen értékben szabnànak meg egy érettségen és bizalmon alapuló szexkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Ha:

- Heti egy alkalmat veszünk alapul.

- Heti két alkalmat veszünk alapul.

2021. máj. 17. 11:32
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:

Eddig azt hittem, hogy van a lány, aki szerelemből/élvezetből szexel, és van a pénzéhes szuka.

De te most azt mondod az a pénzéhes, aki 20 felett adja.

Drágul a dolog évről évre.

Engem is zavar, hogy régen olcsóbb volt a fagyi, meg az aqapark.

Ettől még nem lehet belőle alkudni.

És mivel drágul az élet, drágul a szex is.

2021. máj. 17. 15:03
 22/59 anonim ***** válasza:

Kérdező, te már feltetted ezt a kérdést és pont az volt akkor is a lényege, hogy elkezdj okoskodni, hogy minden nő kyrva és miért nem elég nekik a kevéske pénzed, amit elkölthetnél utcai lotyókra... Ha valakinek nem kell a pénzed, mert neki nem éri meg, az már drága l*tyó? Minek töltöd ki itt a frusztrációidat ha nem vagy tisztában az alapokkal, folyton ugyanazokat a köröket futjuk és nem érted meg a lényeget, akárhányszor írom le.

Ha nem tudod megfizetni azt az 50-et egy lánynak, aki nem szeret téged, akkor miért álmodozol feleslegesen? Keress barátnőt, vele szinte bármikor tudsz szexelni és nem kér minden alkalom után még 20-at sem, mert egy nap bármennyiszer csinálhatjátok amiben ő is benne van. Minek panaszkodsz, hogy minden lány ilyen árkategóriájú k*rva mint a lepukkadt l*tyók? Miért kéne mindenkinek hasra esnie csak mert te meglengedsz egy húszezrest? Leírtad, hogy nem vagy képes ezt az összeet SEM fenntartani, nem való neked a "sugardaddy poszt". Egy támogató lényege, hogy annyival támogatja a lányt, amennyire szüksége van, nem pedig beköti a szemét, mert többet nem tud adni.

Ezzel nem azt mondom, hogy téged mindenki lenéz, mert átlag kereseted van. Ezzel azt írom, hogy ne vágyj olyanra, amit nem tudsz megvalósítani. És persze ne itt panaszkodj és hord el a nőket mindenfélének, csak mert nem vágyják a társaságod.

2021. máj. 17. 15:39
 23/59 anonim ***** válasza:
Kérdező ha egy százasod van rá, akkor ne akarj havonta négy alkalmat, elégedj meg a kettővel vagy hárommal.
2021. máj. 17. 18:31
 24/59 A kérdező kommentje:

"pont az volt akkor is a lényege, hogy elkezdj okoskodni"

Nem kéne butítani a társadalmat olyan dolgokkal, hogy az egyetemista lányok azért drágábbak, mert ők nem szexuálisan kiégettek. Mert ezzel is csak azt igazolod, hogy értékben mérhető a női test. feltudod ezt fogni hogy mit jelent manapság?! Tudjuk amit tudunk, de az egyetemista lány is szabhatja normális keretek közé az igényét, ami neki ugyanúgy megéri.

"mert neki nem éri meg, az már drága l*tyó? "

Hát mi más? Hiszen miért nem éri meg? Csak egy példa: Mondjuk 20 ezer forintot adok neki egy alkalomra, ahol szexelünk ugyan, de nem úgy, hogy totál durván kiélem rajta magamat. hanem úgy hogy figyelmes vagyok vele és azért ezzel együtt magamra is gondolok, annál jobb nincs, amikor egy nő ismételni akar.... Na most ha azt veszed alapul, hogy diákmunkával 8 óra alatt mennyit keres, akkor ezzel ellentétben 2 és fél 3 óra hosszáért 20 ezer forint nem rossz pénz. És legalább én is olyan nővel vagyok együtt, aki nekem kell, aki tetszik, akit élvezni tudok a karjaim között tartani.

"Keress barátnőt, vele szinte bármikor tudsz szexelni és nem kér minden alkalom után még 20-at sem, mert egy nap bármennyiszer csinálhatjátok amiben ő is benne van."

Ez baromság. Szerinted ha lenne olyan nő az életemben, aki tetszik és jó együtt, akkor megszületik ez a kérdés. Nincs itt már olyan, hogy barátnő meg szerelem vagy akár csak jó nővel jó szex. Ahhoz hogy valaki jó nővel legyen tűz közelben kell lennie. A szép lányokat jó nőket az eliteknek találták ki és nekem jelenleg az kell.

"Egy támogató lényege, hogy annyival támogatja a lányt, amennyire szüksége van,"

Annyival tudja támogatni, amennyivel lehetősége van. Tudod vannak olyan lányok, akiket a szüleik támogatnak annyival, hogy nincsenek rászorulva a pénzre, azonban sosem árt ha abból több van, eltudják költeni, vagy félre tudják tenni. És Ilyen alapon a 80 -100 ezer forint sem rossz.

"És persze ne itt panaszkodj és hord el a nőket mindenfélének, csak mert nem vágyják a társaságod"

Mielőtt leírsz valamit, gondolkodj. És úgy kapsz vissza választ is!

23: Ha megelégszem hárommal, akkor hogyan tovább?:)

2021. máj. 17. 18:45
 25/59 anonim ***** válasza:

"Tudod vannak olyan lányok, akiket a szüleik támogatnak annyival, hogy nincsenek rászorulva a pénzre, azonban sosem árt ha abból több van, eltudják költeni, vagy félre tudják tenni. És Ilyen alapon a 80 -100 ezer forint sem rossz."

Oh, anyám. Aki nincs rászorulva, az nem fog pénzért szexelni.

És pont.

Én pl. nem voltam a főiskola alatt rászorulva, és a mellékest bébiszitterkedésből kerestem meg. Egy barátnőm moziban dolgozott. Többnyire igazi munkát vállalnak a lányok, a prostitúció a végső megoldás.

Sose szexeltem pénzért, de ha úgy alakult volna, biztos nem az szabja meg az árát, hogy xy mennyit szán rá.

20 ezret meg lehet keresni egy éjszakai leltár melóval is. (értsd: miután bezár a Zara, te ott maradsz este leltározni még par emberrel) ehhez képest 3 óra (mert ezt írtad!) szex+intimitás valakivel, aki nem tetszik, csak azért van ott, mert fizet, nekem igazi szenvedés.

Egyébként itt a gyikon lehet olvasni, hogy sokan a prostihoz is úgy mennek, hogy szeretnék, ha az elélvezne. Szóval nem vagy attól különleges, hogy ki akarod elégítenia partnered.

Ettől még, hogy megvan a szándék, lehet, hogy nem sikerül kielégíteni őt egy támogatói kapcsolatban, mert nincs kölcsönös vonzalom.

2021. máj. 17. 20:22
 26/59 A kérdező kommentje:

Persze, ki lehet magyarázni a dolgokat. Nagyon-nagyon, nagyon rosszindulatúak lettetek ti nők. De ingyen sem jöttök.

Aztán azt még megnézném, hogy te egy éjszakai raktári melóval. egy műszak alatt hol keresed meg a 20 ezer forintot.

2021. máj. 17. 20:25
 27/59 anonim ***** válasza:
Kérdező, már energiám sincs téged kijavítani, legalább az előttem válaszoló megtette, de annyi mindent lehetne még javítani a 24-es válaszodon, hogy belefájdul a fejem és nem is éri meg fáradnom, mert nem érted meg. Olyan mintha egy hangyát akarnék beszélni tanítani... Inkább elengedem. Úgy is lesz még ilyen kérdésed, mert valószínűleg örökre tudatlan maradsz ezen a téren, ami szomorú, de igaz.
2021. máj. 17. 20:30
 28/59 anonim ***** válasza:

Na tessék.

Most én vagyok a rosszindulatú, mert nem szexelek pénzért.

Nem vagy semmi.

4 éve végeztem, és akkor!!! volt ilyen. Aogy mondtam, Zara. Se van más is, ezt diakmunka közvetítő adta.

Persze, alkalmi munka, de a diákmunka néha jobban fizet. (mert nem kell annyi járulékot fizetni)

Különben igazad van, veled ingyen se.

De nem is ez volt a téma.

2021. máj. 17. 20:34
 29/59 anonim ***** válasza:

Ácsi! Ki mondta, hogy nem vagyok szép?

Történetesen az vagyok. És a pasimmal közösen fizetjük a számlákat.

Ha a te szemedben az az elfogadás, hogy lehet alkudni egy prostival, meg van "érzelmileg rokkant" kedvezmény, akkor igazad van.

De a Minden nő drága, és a mindenki csak pénzért dug elméleted nagyon gyenge lábakon áll.

2021. máj. 17. 20:44
 30/59 anonim ***** válasza:

Kérdező, de azt értsd már meg, hogy most nem egy szeretetszolgálatról beszélünk. Ahol, mondjuk, sajnálatból, együttérzésből a lány belemegy a dologba kevesebbért, mert hát jajj szegény fickónak nincs pénze, de jusson már mégis szexhez.

Itt mindkét félnek joga van eldönteni, hogy milyen feltételeket szab. Ha azok találkoznak akkor okés minden, ha nem, akkor ennyi, nem jött össze.

2021. máj. 17. 20:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!