Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyetemista lànyok, anyagi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemista lànyok, anyagi tàmogatàst milyen értékben szabnànak meg egy érettségen és bizalmon alapuló szexkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Ha:

- Heti egy alkalmat veszünk alapul.

- Heti két alkalmat veszünk alapul.

2021. máj. 17. 11:32
1 2 3 4 5 6
 11/59 A kérdező kommentje:

Àlljunk màr meg egy kicsit. Ne haragudjatok ti EGYETEMISTA LÀNYOK.

Akinek nem keres milliókat, az haljon meg?

Aki példàul havi 80 ezer forintot tud erre a célra félretenni, az már elvan ìtélve a részetekről?

A prostituàlt órànkénti ára irreàlis minden téren.

A baràtnőböl jó lenne egy olyan, aki szép, normàlis, ndm időhöz kötve szexel, babusgat, de ez àlomvilàg a mai rendszerben.

Egy baràtnő, aki jól néz ki, az még dràgàbb mint egy prosti, mivel az egy emberrel foglalkozik( elméletileg) és nem jàrnàk benne naponta többen. Tehàt a baràtnő ugrott. Prosti ugrott.

5-ös : Neked teszem fel a kérdést:

Eltudod fogadni azt a felàllàst , hogy a kellemeset összekötöd a hasznossal. Nem az időt nézed, mert az nem jó. Alkalmanként baràtnő érzést nyújtva összejössz valakivel egy reàlis àron, akivel jól érzed magad. Természetesen nem túl sok időröl van szó. De nem is egy óràról feltétlenül lesarkítva. Lehet hogy 2 , lehet hogy 2,5 vagy 3.

2021. máj. 17. 12:49
 12/59 anonim ***** válasza:
67%

Kérdező!

Ötös valaszoló vagyok, nem jó a gondolkodásod. Te ezt a kérdést úgy tetted fel, hogy MI mit gondolunk erről, nem pedig TE!

Nekem nem éri meg, akárhogy nézzük, ha olyannal vagyok akit nem szeretek, nem is biztos hogy élvezem és nem is fizet annyit, amennyi nekem kellene. Mert azt kérdezted, hogy ez a támogatás mekkora lenne, mi érné meg nekem. Ha nem jövök ki egy hónapra abból a pénzből ami a pasi ad, akkor felesleges belekezdenem, mert vehetek fel hitelt is. (Muszáj is lenne, mert nem jönnék ki a pénzből, amit kapok) ergo ha te nem keresel annyit, ne keress támogatásra váró egyetemistákat, mert ennek ez az ára. Az egyetem drága. Nem írtam egy szóval sem, hogy lenézem azokat, akik nem tudnak ezért fizetni... Pont azt írtam, hogy megértem. Az meg megint más dolog, hogy a lánynak van-e heti 6 óra szabadideje, mert az alkalom nekem sosem jelentene 3 órákat. Csak reálisan gondolkodok, ezért nem adom a testem kvázi idegennek, ha hitelt ugyanúgy kell felvenni... Nincs értelme.

2021. máj. 17. 12:58
 13/59 anonim ***** válasza:
10-es vagyok megértelek egyébként.
2021. máj. 17. 13:03
 14/59 A kérdező kommentje:
11-es: És ha alkalmanként ez a 22-23 ezer meglenne neked, amiből hetente lenne egy és ìgy havonta összesen 4? Ez a felàllàs megfelelne? Ezt még tudom teljesíteni. Ebből még nincs meg a tandíjad, de te egyébként is koràbban szexeltél így, jelenleg nem. Következésképpen nem kötelező fél év alatt csak és kizàrólag olyan férfivel együtt lenned, akiböl fél év alatt, havi lebontàsból megvan a 800 k.
2021. máj. 17. 13:37
 15/59 anonim ***** válasza:

11

"Akinek nem keres milliókat, az haljon meg?"

Nem

Ez nem életmentő gyógyszer, nem hal meg senki, aki nem jut szexhez.

Aki meg tudja fizetni kap, aki nem, nem.

Luxuscikk, ha nem jut, nem kell felháborodni.

(ja, és sem szolgáltató sem kuncsaft nem vagyok)

2021. máj. 17. 13:38
 16/59 anonim ***** válasza:
66%
Egyetemen csinaltam ilyet, lakberre es osztondij kiegre kellett a penz,mert otthonrol nem tamogattak. Tamogatas osszege attol fuggot,hogy egy tamogatom volt e vagy tobben. L
2021. máj. 17. 13:40
 17/59 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem, miért nem jó egy lànynak az, ha minden héten talàlkozunk egyszer, jól el vagyunk együtt, alkalmankénti 20 -ért példàul. Jobban érezném magamat időben és lelkiekben is, mintha egy kiégett prostihoz mennék.
2021. máj. 17. 13:51
 18/59 anonim ***** válasza:
100%
19-es mert egy átlagos egyetemista lány nem kiégett prosti. Ezért drágább. Mert egy kiégett prostiban ott jár ezer farok minden nap és nem is kell költenie tandíjra. De egy egyetemistát azért fizetsz meg ennyire (ha meg tudod) mert ő csak a "tiéd". Ha megfizeted, nem keres melléd mást mert nem lesz szüksége mástól is pénzre. De valóban az ilyen egy órára kapható egyetemisták 50 ezerért mennek. Ha valakinek jó a 20-as, biztos van ilyen is. De általánosságban nem ez a jellemző.
2021. máj. 17. 13:59
 19/59 anonim ***** válasza:

18 jól leírja, a támogató kapcsolat tipikusan drágább, mint a lakásos prosti.

Egyrészt barátnőélmény, másrészt az, hogy 1-3 fő az ügyfélkör drágít a dolgon.

A támogatói kapcsolat úgy aránylik a lakásos prostihoz, mint a lakásos prosti az útszélihez, kb.

Szóval az egyetemista lány abszolút luxus kategória.

2021. máj. 17. 14:16
 20/59 A kérdező kommentje:

18:

Azért mert nem kiégett prosti , ebből következik az, hogy dràgàbbnak kell lennie? Amelyik làny szép és nem egyetemista, az ugyanúgy dràgàbb mint egy kiégett prosti, magyarul aranybànyànak tekinti ami a làba között van. Ezért van sok férfi egyedül és van nője csak annak, akinek sok pénze van. Mert mindent pénzben és érdekben mérnek a nők.

Elàrulom, hogy nem minden làny fizet költségtérítést az egyetemen.

Annak miért nem jó egy alkalomra 20 ezer példàul. A kérdés újra adott.

Mert ingyen úgysem kapható, ha màr odaadja magàt, akkor meg kell gazdagodni egyből? Az igényeknek is van határa.

Ti beképzelt emberek ezt képtelenek vagytok felfogni.

A bolygön nincs màr olyan nő, aki szép és nem a pénzhez méri önmagàt.

2021. máj. 17. 14:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!