Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb ritkábban szexelni a fiúmmal, hogy fennmaradjon a vágy, igaz?
Ha igazán szeret nem dob el. Akkor egy életen át csak veled akarja a szexet és mindent is. Ha megvonod tőle ilyen bugyuta indokok miatt ne csodálkozz ha máshoz megy,aki megadja neki az intimitást. Nem csak arról szól “Jajj szex kell mert férfi vagyok” hanem arról,hogy “szeretem a barátnőm és kiteljesedik a szerelünk”.
Már most tudja hogy “cigaretta” vagy-e az életében vagy a levegő amire mindig szüksége lesz. A szexnek ehhez nem sok köze van.
20/L
Ha "eldob" akkor ez nem azért lesz. Sőt a rendszeres JÓ szex az egyik legerősebb összekötő kapocs, utána összebújva brutális mennyiségű oxitocint termelődik. Mi több sokkal inkább hajlamosak a férfiak valakivel akivel jó a szex együtt maradni, mint mással akivel rossz, vagy alig van "de amúgy másban jól kijövünk".
A szexmegvonással magaddal is kitolsz s nem erősíted, hanem elég keményen gyengíted vele a kötődést, a kapcsolat intenzitását. Pont azért fog lelécelni mert állandóan kielégítetlen lesz.
Én sajnos tényleg megfigyeltem már hogy ha túl soka a szex, akkor rád un a pasi. Nem azt mondom hogy heti 1 szexet engedj:D csak hogy hagyd egy kicsit vágyakozni a férfit, sóvárogni néha. Nem kell mindig mindent megkapnia azonnal. Sajnos hamar beleszoknak a jóba és más vizekre eveznek mert nem leszel NŐ a szemükben
N
Csak akkor szexelj vele ha élvezed, és kielégít, figyel rád! Kommunikálj, és ne hazardírozz!
Csak őszintén. Ha jó mondd el, ha nem, azt is!
Ha valami nem tiszta írj bátran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!