Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SZép lányok közt van olyan aki nehezen talál barátot?
Esetleg attól fél hogy sosem talál komoly kapcsolatot?
(Én fiú vagyok átlagos kinézettel és béna személyiséggel, és tartok attól h sosem lesz bnőm.)
Kedves 10-es félreértetted teljesen amit írtam.
Nem az általad leírd dolgokra gondoltam különbözőség terén. Külföldi diákokat mentorálok az egyetemen, a világ minden tájáról, elhiheted, hogy nem vagyok egy olyan felületes valaki, aki anyanyelv, etnikum, vallás, bőrszín, vagy bármi ilyen alapján ítél el valakit.
Nem tudom miért kell sértegetésbe átmenned, én a véleményem írom le, te pedig tömegterméknek, libának, hívsz, a véleményem pedig picsogásnak, ez a te szegénységi bizonyítványod kettőnk közül. :)
Nem hiszem, hogy egy pár soros válasz alapján ennyi mindent megtudtál rólam, hiába is érzed így.
Intellektusban arra gondolok, hogy például míg nekem fontos a környezetem védése amennyire tőlem telik, vagy épp önkéntesnek lenni egy menhelyen, addig nem fogok egy olyan csávóval összejönni, aki minden almát külön nylonzacskóba tesz, vagy épp nem ivartalanítja teszem azt a kutyáját, mert fel sem fogja mi ezekkel a baj.
Közös hobbit pedig amiatt írtam, mert voltam 4 évig egy olyan kapcsolatba ahol semmi ilyen nem volt meg, és baromi szar volt, hogy az exem nem támogatott abban amit csináltam, mert őt nem érdekli egyáltalán a hobbim, vagy hogy épp egy közös eseményre nem tudtunk elmenni, mert nem érdeklődik teszem azt a múzeumok, vagy épp az olyan zenék iránt amiket én kedvelek.
Konstruktív vitát szívesen folytatok veled erről, de ha csak sértegetni tudsz és szeméyleskedni akkor kérlek ne fáradj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!