Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz nőként 20 felett, hogy találjak úgy társat, ha nem stimmel az elképzelésünk egy férfinak és nekem?
A beszélgetésre való hajlandóság hiánya esetleg abból fakadhat, hogy már túl vannak pár hónapokig lelkizős, a semmiről beszélő, egóját hízlaló, szárazbarátokat gyűjtő nőn, akik fejenként elraboltak pár hónapot az életükből.
Mint te is írod, a férfi szexet akar és ezért hajlandó esetleg beszélgetni, a nő meg kintudja mit akar, ezért hajlandó a szex ígéretével kecsegtetni.
Ha nem akar beszélgetni, az nem az intelligencia teljes hiányay hanem az alakoskodásra való képtelenség. Aki elég jó a nők fűzésében az beszélget, alápakol a nőnek egy csomó egónövelő bókot, magyarul lebeszélni róla a bugyit. Tehát beszélget. Az igazi pinabubusok nagyon is beszélgetnek. Ezt a nők összetévesztik az intelligenciával.
21:
El kell keserítselek, mi 20 év után is beszélgetünk, nem is keveset!
Én kielégítem nap mint nap a lelki majd testi vágyait, Ő pedig fordítva.
Jó, nagyon örülök neki, hogy te beszélgetsz, de ez semmiképp nem az intelligencia jele. Egyszerűen szerettek beszélni. Mások meg nem.
Ha én sok nőt akarnék megfektetni, akkor lebeszélném róluk a bugyit.
Hány éves vagy és fiatalabb/idősebbet keresel, mi a minimum és maximum korhatár?
F
Ez tisztára olyan, mint a klasszikus női magazin sztereotipia: Az újság egyik fele arról szól, hogy fogadd el magad olyannak amilyen vagy, a másik fele meg, hogy hogyan fogyj 20 kilót két hét alatt...
Itt is ez megy: hogyan találjak magamnak párt. Amúgy meg mindenkit elüldözök, aki ismerkedne... még azt is aki szeretne, csak mert szexelne.
Tipikus nő! Ha nincs probléma, csináljunk és panaszkodjunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!