Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz nőként 20 felett, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz nőként 20 felett, hogy találjak úgy társat, ha nem stimmel az elképzelésünk egy férfinak és nekem?

Figyelt kérdés
Ők a szexet keresik, én meg a kapcsolatotot. Vagy ha kapcsolatotot is keresnek, akkor csak azt várják, hogy mondjam meg, hogy tetszenek-e nekem vagy sem. De nekem hosszabb ismerkedés kell a bizalomhoz. Nem tudom megmondani, hogy tetszik-e. Ha kérdéseket teszek fel mindig az a válasz, hogy nem akarnak beszélgetni.

2021. máj. 15. 13:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
61%

Vicceltem Drága. 🙂

2021. máj. 15. 13:40
 12/25 anonim ***** válasza:
Az egyszerű szarkazmus felismerésére való képtelenség is lehet az egyik oka a problémádnak. Amugy ugyanazt tudom mondani mint a többiek,nem hülyékkel kell ismerkedni,és nem kell a sok hülye miatt általánosítani,mert akkor a hülyéken kívül nem is fog menni senkivel🤷‍♂️
2021. máj. 15. 13:40
 13/25 anonim ***** válasza:
72%

Hát velem ugyan ez van csak fordított esetben. :D

És az a vicces amikor pont ezért mert ilyen vagyok hagynak el engem egy olyanért amilyet leírtál. Inkább a kalandokat keresik a fiúk és a lányok is huszon évesen. Őszintén mindig fura az ilyen kérdést olvasni, mert ha vannak ilyen lányok is, én miért nem találok? Mindig csak a rosszabbik fajtát.

2021. máj. 15. 14:01
 14/25 anonim ***** válasza:
68%

Majd találsz valakit, aki eljátssza, hogy a lelked érdekli, beszélget veled, azt hiszed majd, hogy megismerted, aztán szépen szétrskod neki a lábaidat. Pár hónap után lekopik majd a színes máz és rájössz, hogy megjászotta magát. És tudod mit? Igaza lesz, hogy így átver, mert a nők nem az adott férfit akarják megismerni és megszeretni, hanem van egy lista a kezükben és pipálgatják ki a saját elképzeléseiket, kívanságaikat.

Megjegyzem én minden komoly kapcsolatomat úgy kezdtem, higy szexeltem az adott lánnyal, nővel. A feleségemet is így ismertem meg. De voltak barátaim, akik megjátszották magukat hónapokon keresztül lányoknak, hogy bejussanak a bugyijukba. Nekem ettől a gyomrom felfordult. Teljesen máshogy beszéltek, viselkedtek, amikor velem lógtak, meg amikor a lány ott volt. Alakoskodás, megjátszás, hazugságok, kaméleon személyiség. Volt egy "barátom", akiben így ismertem fel, hogy szociopata/pszichopata. Mindenkivel máshogy viselkedett, amikor nem volt ott a barátnője, velem is ugyanígy megjátszotta magát, mint kiderült másoktól. Sakkozott az emberekkel, de csak önmaga érdekelte.

Én csak egyféleképp tudok viselkedni, akinek ez nem jön be, annak se fogom megjátszani magamat.

Nem biztos, hogy az a problémás férfi, aki bevallja, hogy szexet akat. Persze az, hogy ezzel kezd, nem jelenti azt se, hogy ő lesz az igazi.

2021. máj. 15. 14:13
 15/25 anonim ***** válasza:
61%
Te marha nehéz ez, mert előbb-utóbb ( én öt hónap után) már szinte "követeltem" hogy vagy lesz valami, vagy akkor megyek máshoz, gondolj bele, ott fekszik egy csinos lány mellletted akire vágysz de csak petting van, ez "állatkínzás"
2021. máj. 15. 16:02
 16/25 anonim ***** válasza:
26%
Írtam neked udvariasan, kedvesen de semmi válasz. Korrekt vagy te is mint a többi!
2021. máj. 15. 16:09
 17/25 anonim ***** válasza:
61%
Rossz helyen keresel. Csupa debil között. Majd növekszik az emberismereted és egyszer kétszer betalál egy normális is.
2021. máj. 15. 16:44
 18/25 anonim ***** válasza:
21%
Vannak intelligens férfiak, akikkel lehet beszélgetni. Itt vagyok én is. 19 éves létemre szűz vagyok, pedig teljesen jól nézek ki.
2021. máj. 17. 22:36
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nincs, hogy senki nem szeretett téged.

Neked az a bajod, hogy folyton csak válogatsz ahelyett, hogy odafigyelnél arra és meg is becsülnéd azt, aki szeret.

2021. máj. 17. 23:47
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

1. Ha nem akarnak beszélgetni kukázd Őket, mert az az intelligencia teljes hiánya!

2. Nem kell sürgetni, meg fogod találni azt az embert akit keresel, mint írták sokan, nem jó helyen keresgélsz.

3. Viszont! Tapasztalatlan vagy, így tudnod kell, hogy egy igazi nő tudja, a pasik fordítva működnek. Először a szex, jó sok, minőségi, aztán beszélgetés és kötődés.

Nőknél beszélgetés, érintés (lelki is), aztán kötődés, és a szex. :)

Ezzel nem azt írom, hogy mindegyikkel le kell feküdni, csak azt írom, hogy az igazinál is a szex lesz előtérben, csak fog veled sokat beszélgetni, megérinteni a szívedet és a lelkedet is majd.

Meg kell találni a középutat ami mindkét nemnek megfelel.

2021. máj. 18. 08:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!