Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz nőként 20 felett, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz nőként 20 felett, hogy találjak úgy társat, ha nem stimmel az elképzelésünk egy férfinak és nekem?

Figyelt kérdés
Ők a szexet keresik, én meg a kapcsolatotot. Vagy ha kapcsolatotot is keresnek, akkor csak azt várják, hogy mondjam meg, hogy tetszenek-e nekem vagy sem. De nekem hosszabb ismerkedés kell a bizalomhoz. Nem tudom megmondani, hogy tetszik-e. Ha kérdéseket teszek fel mindig az a válasz, hogy nem akarnak beszélgetni.

2021. máj. 15. 13:13
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
82%
Rossz helyen ismerkedsz. Ne az interneten, ne társkeresőn, és a legkevésbé itt.
2021. máj. 15. 13:15
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Talán nem hülyékre kellene pazarolni az időt hanem keresni kell egy értelmeset.

Azt meg úgy tudod kiszűrni hogy a fenti hülyeségek amiket írtál nem jutnak eszedbe róluk.

2021. máj. 15. 13:15
 3/25 A kérdező kommentje:
Nem értjük meg egymást. Felreertenek és azt hiszik, csak szivatom őket. Úgy látom a férfiak javareszenek fő és egyetlen erdeklodesi köre a szex. Még nem is találkoztunk, de már erről kell írogatni. Holott a kapcsolatban fontos a kommunikáció. Kevés lesz csak a szex.
2021. máj. 15. 13:16
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy nem is akarod hogy megértsenek? Erősen általánosítassz ami annak a jele hogy azt feltételezed hogy veled minden rendben van és a gonosz pasik miatt nem tudod őket a jelenléteddel boldoggá tenni.

Ez nem jó kezdés. Már most elmegy az ember kedve tőled, pedig nem is én vagyok a potenciális jelölted.

Kicsit le kellene neked is lazulnod, mert ha ennyire görcsösen tartod magad a sztereotipiákhoz akkor ne lepődj meg ha nem kellesz senkinek

2021. máj. 15. 13:18
 5/25 A kérdező kommentje:
Hát amikor már sokadjára ezt látom nem lehet nem általánosítani
2021. máj. 15. 13:20
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

ma 13:20

Mi az amivel te hozzájárulsz ahoz hogy közted és egy egészséges pasi között létrejöjjön egy normális kommunikációs híd?

2021. máj. 15. 13:21
 7/25 A kérdező kommentje:
Kérdéseket teszek fel, hosszabban válaszolok.
2021. máj. 15. 13:27
 8/25 anonim ***** válasza:
30%
Lol. Dugnálak.
2021. máj. 15. 13:29
 9/25 A kérdező kommentje:

"Lol. Dugnálak."

Az ilyen férfiak miatt vagyok elkeseredve, mint te.

Beteg világot élünk.

2021. máj. 15. 13:31
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet Hogy túl merev vagy? Mármint hogy nem tudsz lazán kommunikálni.

Van egy csaj ismerősöm aki aranyos lenne, de úgy lehet vele beszélgetni mintha állásinterjúra menne az ember.

Nem lehet hogy az a baj hogy nem tudsz ellazulni?

2021. máj. 15. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!