Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nettó 200 ezres fizetéssel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nettó 200 ezres fizetéssel lehet egy férfinak párkapcsolata vagy szexkapcsolata nővel?

Figyelt kérdés
2021. máj. 15. 08:12
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
86%

7

Hisztizik a fqszom. És jogod van a saját preferenciáidhoz. Csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy fordított esetben, ha egy férfi így gondolkodik a nőkről, a nők telesipákolják a médiát meg az internetet. És ez kettős mérce. De akkor ezek szerint téged nem zavar, ha egy férfi szintén elmondhatja, szerinte egy nő mitől nő, és ha azt nem teljesíti, nem tekinthető annak, hiába van puncija meg petefészke. Nem vitatod el ezt a jogát. Mert akkor úgy korrekt.

2021. máj. 15. 08:57
 12/27 anonim ***** válasza:
19%
Azon akadsz ki, hogy en ilyen tok atlagos dolgokat varok el egy ferfitol.. csillagom vannak olyan nok, akiknek a leirtak is kevesek lennenek.. sok no csak a penzrehajt oruljel, hogy nem azt irtam h csak az szamit.. es, hogy nem keres milliokat.
2021. máj. 15. 09:01
 13/27 StevenUp ***** válasza:
5%

ma 08:50

A Feminizmus azon ága amit te itt mondasz, az a pasiknak köszönhető.

Mivel a pasik szemében az a férfi aki minél több nőt dug meg, így a nők az évszázadok alatt rájöttek hogy a p*na hatalom. És ez egyenes út volt a Feminizmusig, amit akaratgyenge pasik generáltak.

Szóval ezért pont ne a nőket hibáztasd.

És pontosan ez az akaratgyengeség vezet oda, hogy valaki csak nettó 2 kilót keres havonta.

Nézd nem kötelező tanárnak menni és nem kötelező gagyi pénzért dolgozni. De a legtöbb ember (és itt már nem csak pasikról van szó hanem vegyesen) beletörődik a sz*r fizetésébe és nem képes a komfortzónájából kilépni, hogy többet keressen.

Az árak megugrottak, ahoz hogy nyugodtan élj nem elég a 2 kiló sajnos. Húsz éve még elég volt családot fenntartani, de most kevés haladni kell a korral.

Én nem vagyok diplomás de majdnem a dupláját keresem a 2 kilónak és néha ezt is úgy érzem hogy nehéz beosztani. Nem feltétlen azért mert megnőttek az igények hanem azért mert így nőnek az árak.

Keresel 2 kilót. Mondjuk a párod is. Van 400 ezer a havi büdzséből.

És akkor jön a lakáshitel, vagy albérlet, jön a rezsi, az internet, kaját is kellene venni mert snack levesen nem lehet élni. Azért társasági életet is kell élni ahol lehet lecsúszik pár sör, vagy akármi.

A fodrász, a benzin a kocsiba, a nők esetében a hobbijukba vagy bármibe bele kell invesztálni és máris elment a 400 pénz. Hó végére marad pár ezer, de ez arra jó hogy egy bizonyos szinten stagnáljatok. És ha jönne egy gyerek akkor az is komoly összeg.

Szó ami szó igenis szükség van pénzre.

És a nők akik ezt elvárják, majdnem jogosan teszik hiszen ha a nő dolgozik akkor otthon is főz mos takarít, tehát ingyen almozik ki alattad és pluszba még melózni is menjen el? Ez korrekt?

Ha nem dolgozik akkor meg igenis te tartsd el azzal hogy jól keresel.

Ez nem femináci gondolkodás, csak pusztán gyakorlati megközelítése a témának. Nem kell ide pszichológus. Világ életben a férfi volt a családfenttarto. És ez régen a vadászat volt, most meg a fizetés.

És még egyszer kiemelem: nem (csak) a 200 ezer forintos havi pénzzel van a legtöbb nőnek baja, hanem azzal a felfogással ami oda vezetett hogy a pasi csak ennyit keres.

Persze, vannak kivételek pozitív és negatív irányba is de az aranyásó hülye k*vákkal meg nem kell törődni. Ilyen egyszerű

2021. máj. 15. 09:07
 14/27 anonim ***** válasza:
94%

„Csillagom” – jézusom, ez a lekezelő stílus, már nagyjából sejtem, melyik típus vagy. Én eddig nem személyeskedtem, érvekkel vitatkoztam, de ez az attitüd kiveri nálam a biztosítékot.

Átlagos dolgok? Gondoljál már bele, hogy várhatod el valami olyasminek a teljesítését, és tartod átlagos elvárásnak, amiért és amiről nem tehet: a magasság? Hogy mondhat kultúrember olyat, hogy az nem férfi, aki nem magas? Gondoljál már bele!

2021. máj. 15. 09:08
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Huszonévesen, egyetem alatt annyi baratnőm, szexpartnerem, kapcsolatom, egyéjszakás kalandom volt, hogy számon tartani se tudtam.

Mondanom se kell csóró voltam akkor, de egy nagyon jó presztizsű egyetemi szakra jártam, jóképű, intelligens voltam. Nem voltam egy hőzöngő, kigyúrt állat, vékony, izmos srácként is kelletten a nőknek. Ez számított akkor. Nem volt olyan buli, hogy legalább egy lány oda ne jött volna hozzám ismerkedni.

Aztán volt az életemnek olyan szakasza, ahol családi tragédiák sora történt körülöttem, magam alatt voltam, munkámat elvesztettem, pénzem megint nem volt. Akkoriban szexpartnerkeresőn ismerkedtem párokkal, akik férfi beszállóval akartak hármast. Volt pár elborult pár, akik valami luxus wellness szállóban akartak talalkozni és kúrni, velük nem is akartam elmenni, mert nem tudtam több tízezret kifizetni egy pár órás szexért, de amúgy a párok többsége teljesen normális, hétköznapi ember volt, átlag keresettel, panelban laktak, nem volt alattuk luxusautó. Ezt nen azért írom le, hogy te hármasozz, csak hogy rengeteg szexuálisan aktív, sőt túlfűtött nővel találkoztam így, akiknek teljesen átlag pasi volt a férjük. És ők se pénz alapján választottak engem, hanem kinézet, humorérzék, intelligencia alapján.

Azóta jól keresek, a párom (nő) azonban jobban keres nálam. Ez engem nem zavar, őt se zavarja. Pedig én úgymond tanultabb, képzettebb vagyok, csak ndm úg, alakult a karrierem, volt benne egy váltás/törés. Aki szeret, az a kereseteddel nem foglalozik. Nyilván a nők többségének fontos, hogy a férfi hordja haza a zsetont meg kényeztesse anyagilag is. Ezeket ki lehet szűrni. Én társat kerestem, nem eltartottat, élősködőt.

Nettó 200 nagyon vidéken mondjuk elmegy, Borsodban, Szabolcsban, Somogyban. Budapesten nagyon kevés, de nem csak a nőknek, hanem gondolom neked se elég ennyi. Ne a nőkért akarj jobb állást, több pénzt, hanem azért, mert ilyen fizetéssel a nyugdíjad se lesz valami sok, nem lesz egyhamar saját lakásod, nem tudod majd a gyerekeidet ruházni, taníttatni.

2021. máj. 15. 09:17
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

13

1. „Nézd nem kötelező tanárnak menni és nem kötelező gagyi pénzért dolgozni.” – De persze azt majd elvárod, hogy a gyereked normális oktatásban részesüljön magasan képzett és lelkes pedagógusoktól... Vagy akkor jöjjön rá mindenki, hogy fszság a tanári pálya, hülyeség még filozófiából us kollokválni egy kva történelemtanári diplomáért, mert 200 nettót se kapsz, és nem tart férfinek a másik férfi meg a nő. Viszont akkor otthon kell a gyerekedet írni-olvasni-számolni megtanítani.

2. Rohadtul nem akartam behozni a személyes szálat, mert kinek mi köze hozzá, de nekem sincs diplomám, és nettó fél milliót keresek havonta átlagban értelmiségi munkakörben. De voltak az életemben olyan szakaszok, munkaadók, amikor nagyon sok nagyon színvonalasan elvégzett melómért szart-hugyot fizettek, és nem volt más választásom, mert szerettem, amit csináltam, ahhoz értek, és nem tudtam máshova menni.

3. Nem kell alólam kialmozni. Amellett, hogy hazaviszem a fenti pénzt, a háztartási munka

minimum felét én végzem. Nálunk van munkamegosztás. Konkrétan mosásra, mosogatásra, főzésre, bevásárlásra, ágyneműhúzásra - és sorolhatnám - gondolj.

2021. máj. 15. 09:22
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
15-ös vagyok. Még annyit, hogy az se mindegy milyen idős vagy. Huszonévesen, pályakezdőként nem baj, ha 200 a nettód. Egy kezdő ügyvédjelölt mondjuk ennyit kap, Budapesten ez a túlélésre elég esetleg. De ha jó szakmád van, akkor 3-4 év múlva 300ezer lesz a nettód. Tehát van perspektívád, jövőd, lesz karriered. A nők, akikkel nekem pénztelen huszonéves egyetemistaként szexkapcsolatom volt, nem a pénzt látták bennem, hanem a jövőt. Intelligens, ápolt, tanult, jó fellépésű, szexuálisan elég jó paraméterekkel rendelkező srác voltam. Szerintem úgy tekintettek rám, mint egy nagyon jó befektetésre, ami pár év múlva csúcsra fog érni és addig kell lecsapni rá, amíg még olcsón megkapható. Ha úgy látod, hogy 5 év múlva is 200-at fogsz keresni, akkor nem nagyon van jövőképed. Valami minimálbéres nőt így is összeszedhetsz. Csak válogatni nem fogsz tudni a nők között.
2021. máj. 15. 09:26
 18/27 StevenUp ***** válasza:
33%

ma 09:22

Az hogy a tanárok nem a megfelelő pénzt kapják a munkájukért az nem az emberek hibája, hanem ez már politikai témakör, ebben meg nem vitatkozom, mert a legtöbb embernek nincs vitakuktúrája, én meg nem fogok anyázni és nem is akarom hallgatni. De írni olvasni számolni otthon is meg lehet tanítani a gyereket, mert azért jártunk iskolába hogy a tudást megszerezzük. Tehát aki a 8 osztályos tananyagot nem látja át felnőttként, az megrekedt egy bizonyos szinten, amiért ő a felelős nem a tanár.

2 semmilyen személyes dolgot nem akartam behozni, pusztán szemléltettem hogy diploma meg jól hangzó végzettség nélkül is lehet jól keresni akkor, ha az ember élelmes.

Te kimondtad hogy "szaréhugyé" csináltad amit szeretsz, tehát neked az a munka fontosabb volt mint a pénz. Ezzel semmi gond nincs, csak akkor nem értem a hisztit. Te eldöntötted hogy a munkaszeretet fontosabb mint az érte kapott pénz

"nem tudtam máshova menni"

Ez a legolcsóbb kifogás ami ebben a témában sokszor előkerül. Mi az hogy nem tudsz hova menni? Meg voltál láncolva? Esetleg elraboltak hogy kényszerítsenek dolgozni? Ha nem az 1500as években élő fekete vagy akkor ez az állítás nem állja meg a helyét. Csupán kifogás. Mindig van választási lehetőség, csak utána kell menni "Legyél élelmes"

3 ez egy nagyon szép gesztus ha beszáll az ember a házimunkába, nem azt mondom hogy dicséretet érdemel, mert elvileg ez evidensnek kellene lennie, csupán értékelhető gesztus.

De ettől függetlenül ha nem tudsz legalább rajtad kívül két emberről gondoskodni anyagilag (egy nő egy gyerek) úgy, hogy megfelelő anyagi színvonalat biztosits nekik, akkor továbbra sem vagy alkalmas párkapcsolatra az adott fizetésed alapján olyan nők esetében akiknek fontos a pénz.

Mint említettem, sokféle véglet van. Vannak nők akik elfogadnak és együtt viszitek a családot, és vannak akik elvárják hogy te vidd. Rajtad áll hogy melyiket választod.

De a pénzre mindegyik végletnél szükség van. Mert szép dolog a szerelem, szép dolog a romantika, de ezek nem fizetik ki a számlákat. :)

2021. máj. 15. 09:35
 19/27 anonim ***** válasza:

„Ez a legolcsóbb kifogás ami ebben a témában sokszor előkerül. Mi az hogy nem tudsz hova menni? Meg voltál láncolva? Esetleg elraboltak hogy kényszerítsenek dolgozni?”

Bizonyára hallottál már olyanról, hogy munkaerőpiac, álláskínálat, munkaerőkereslet. És bizony van olyan, hogy a szakmádban úgy alakulnak a viszonyok, hogy pl. megtehetik, hogy nem adnak többet, mert tudják, hogy a., nincs máshova menned b., van máshova menned, de máshol se adnának többet (kvázi kartellben vannak ez ügyben a munkaadók).

Tudod, hogy a fizetések színvonalát egy adott

brancsban milyen sok tényező (álláshelyek/lehetőségek száma, munkaerőmennyiség stb.) befolyásolja.

2021. máj. 15. 09:58
 20/27 StevenUp ***** válasza:
64%

ma 09:58

Nagyon is jól tudom hogy milyen a magyar munkaerőpiac és pont ezért mondtam hogy olcsó kifogás az hogy nincs máshova menni.

Ha én kecskepásztor vagyok és nem keresek sokat és máshol sem adnak többet akkor elmegyek más típusú munkát végezni ami jobban fizet.

Vagy több szabadidőt ad. Ahol van idő képezni magad hogy még jobb helyre kerülhess.

Az életben nem minden fekete és fehér. Vannak alternatívák és mindig van egy jobb lehetőség csak tudni kell élni vele.

2021. máj. 15. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!