Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk hogyan történt nektek az első szex? És hány évesek voltatok akkor? Mostani kort is írjatok.
Figyelt kérdés
Nekem az első szex egyik lány osztálytársámmal történt aki átjött tanulni hozzám nem volt senki itthon és hát elkezdtünk csókolozni végül szex lett belőle, 17F voltam akkor most vagyok 21F.2021. máj. 14. 19:41
1/7 anonim válasza:
Neked ehez mi közöd?
Nem írom le ide.
F.
2/7 anonim válasza:
Nekem is osztálytársammal történt meg, 16 voltam.
Találkoztunk egy parkban, sétáltunk, majd felmentem hozzá tanulni. Miután végeztünk megcsókolt és a többi már történelem.
24/F
4/7 anonim válasza:
19 vagy 20 voltam. Neten ismerkedtem vele. Első talinál nyaltam meg ilyenek. Azt mondta legalább fél évig nem szexelhetünk. Kb egy hónappal később az anyja éjszakás volt, bátyja nem volt otthon
(apja meg nem velük élt). Mondta az anyja h ott aludhatunk, de egyik barátnőjét megbízta,h felügyelje
minket.
A barátnője persze nem jött át. Mi átmentünk, de addigra már beakasztottam a csajnak :D
Most 31 vagyok
5/7 anonim válasza:
A mostani barátnőmmel szexeltem először 7 évvel ezelőtt. Először amikor együtt aludtunk levetkőztünk egymás előtt és megtörtént. 26/F
6/7 anonim válasza:
13 évesen a 12 éves első szerelmemmel. Bátyám szobájába voltunk.
Az ölembe ült. Jó volt. Ő elélvezett, én nem.
Most 25 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!