Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, vettétek már el fiú szüzességét? Azok írjanak, akik igen. Hogy történt? Milyen kapcsolatban volatok vele? Hányadik parternetek volt a szex terén? Hány évesek voltatok és mennyi a fiú? Ha több ilyen eset is volt, akkor azokról is írjatok!
Figyelt kérdés
2020. dec. 16. 15:24
1/6 anonim válasza:
17 voltam a fiú 18 nekem a 3. pasi volt az életemben és az akkori barátom volt.
2/6 anonim válasza:
Legjobb barinőm öccse, én 17, ő 16. Szingli voltam egy kilenc hónapos kapcsolat után, és láttam hogy tetszem neki. Szombat délután a medence parton szájjal, rögtön utána a szobában szex.
3/6 anonim válasza:
Kollégium tizenegyedikes voltam, hétvégére bent maradtam. A fiú egyel alattam járt, vacsinál az étkezőben dumcsizni kezdtünk, este felmentem hozzá.
4/6 anonim válasza:
Igen, 2 fiúnak is én vettem el a szüzességét.
Az elsőnél én 18 voltam a fiú 19. Nekem a 3 fiú volt.
A másodiknál én 26 a fiú 20. nemtudom kb a 15. fiúm lehetett.
Mindkettő alkalmi, ilyen barátság extrákkal dolog volt.
5/6 anonim válasza:
Elsők voltunk egymásnak, én 25 voltam, ő 24. Három hónapja voltunk akkor együtt.
6/6 anonim válasza:
Első barátom 16-16 kapcsolat
3 barátom en 20 a pasi 21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!