Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk volt olyan lány barátotok akivel barátságból szex lett? És hány évesek voltatok? Hogyan történt? Hány hónap barátság után ?
Nem tudtam kivel csaljam meg bosszubol a szemét barátom, de meg tudtam beszélni egy ismimmel aki lelkileg is támogato, "atyáskodo" tipus, egyuttalvasos szeretetbeli dolgokat is nyújtott szívességbol mert amugy mindig vannak/voltak női, szoval nagyon neki nem volt rám szüksége, csak nekem rá ea inkább lelkileg de szívességből kapott szexet.
Nem egy mély többhonapos barátság volt hanem ismertem csak, és pátyolgatós típus meg jo pasi pluszban.
Nem csak szex, párkapcsolat lett.
Demiszexuális vagyok, 3 évbe telt míg a barátságból szerelem lett :)
Nekem nem barátom volt, csak egy fiúismerősöm, akivel néha megittam egy pohár bort. Akkor még ő is kapcsolatban volt, meg én is.
Szóval az lett a vége, hogy ő is szakított meg én is, rámásztam és engedte magát. Addig jól elbeszélgettünk, míg nem volt szex de aztán valahogy csak "azért"találkoztunk. Pár hónapig tartott, de nem éreztem különösebben semmit, főleg emiatt a lelkitávolságtartás miatt.
Majd abbahagytam, mert találkoztam egy mással, akibe beleszerettem. Aztán a pasi elkezdett teperni, mondta inkább vele legyek kapcsolatban, plusz hiányzom neki.. Gondolom mennyire hiányozhatott a puncim. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!