Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alapján döntitek el egy péniszről hogy szép? Kinek milyen egy szép pénisz?:)
Nekem azt mondják hogy szép
17,5/4,5
Felfelé hajlik, így izgatja a g pontot, eres, kicsi szőrrel
21/f
#1 nyilván senki nem fogja azt mondani, hogy fú de ronda a farkad. Szokjatok már le arról, hogy arra alapoztok, hogy mások mit mondanak. A tükörnek és a szemednek higgy.
Számomra a szép farok nagy, viszonylag egyenes, erezett, és metélt vagy csak kevés bőr van rajta. És a makk legyen arányos, se nem túl nagy, se nem túl kicsi.
#5 nem mondtam, hogy nem szép, mivel nem is láttam soha, honnan tudnám🤣Csak ne abból indulj ki, hogy ki mit mond rá, mert egy lány sem fog senkit megbántani azzal, hogy lecsúnyázza a farkad. Ez olyan, minthogy a plasztikám előtt kedvességből senki nem mondta, hogy ronda az a testrészem, a műtét után meg egyből mindenki jött azzal, hogy fú de jót tett nekem a változás😄
15 cm neked lehet tökéletes, nekem pl nem. Tessék, én most őszinte voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!