Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a megoldás ha korán elélvezes miatt nincs szexuális életem?
Emiatt már rég nincs köztünk szex barátnőmmel, mert engem lelomboz a tudat hogy beteszem és vége,inkább bele se kezdek.
Hiába próbálok bármit nem hat..
Maga a tudat is extrán izgatottá tesz hogy ilyen intim helyzetben leszek, és ott érinthetem meg ahol és ahányszor akarom . Orállal meg mindig nem élvezetes a dolog csúcsra juttatni.
Alkoholt nem iszok, a gondolat elterelés nem megy..
Szerintem beszéljétek meg,üljetek le,és ötleteljetek,mi segíthet. Mindkettőtök érdeke.
Próbáld fejleszteni az akaraterőd.Minden fejben dől el.A legtöbb embert nem csak az érzés,hanem akár a hangok,akár a látvány is nagyon be tudja indítani.És van akit túlságosan is.Valószínű nálad is valamelyik inger túlzott hatást vált ki.Te ismered magad,tudnod kell mi miatt jutsz el ilyen hamar a csúcsra.Próbálj meg ellene tenni,kísérletezz,próbálkozz.
Az a gáz hogy minél több ugye a kudarc,annál nagyobb szorongást vált ki ez nálad..ezért nem is akarod már megpróbálni sem.De ha őszintén megtudod beszélni a pároddal,és ő szeret téged annyira,hogy partner ebben,meghallgat,és érezteti veled hogy melletted áll,és nyitott az együttműködésre...akkor kevésbé szorongva vághatnál bele,és próbálkozhatnátok,kísérletezhetnétek.Találjátok meg a módját,hogy tudjatok jól együtt lenni.És biztos lennének így is közben negatív élmények,viszont ha érzed a párod támogatását,akkor nem kudarcként élnéd meg,hanem elkönyvelnétek közösen hogy ez most nem vált be,majd remélhetőleg legközelebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!