Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a megoldás ha korán elélvez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a megoldás ha korán elélvezes miatt nincs szexuális életem?

Figyelt kérdés

Emiatt már rég nincs köztünk szex barátnőmmel, mert engem lelomboz a tudat hogy beteszem és vége,inkább bele se kezdek.

Hiába próbálok bármit nem hat..

Maga a tudat is extrán izgatottá tesz hogy ilyen intim helyzetben leszek, és ott érinthetem meg ahol és ahányszor akarom . Orállal meg mindig nem élvezetes a dolog csúcsra juttatni.

Alkoholt nem iszok, a gondolat elterelés nem megy..

2021. máj. 13. 19:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem beszéljétek meg,üljetek le,és ötleteljetek,mi segíthet. Mindkettőtök érdeke.

Próbáld fejleszteni az akaraterőd.Minden fejben dől el.A legtöbb embert nem csak az érzés,hanem akár a hangok,akár a látvány is nagyon be tudja indítani.És van akit túlságosan is.Valószínű nálad is valamelyik inger túlzott hatást vált ki.Te ismered magad,tudnod kell mi miatt jutsz el ilyen hamar a csúcsra.Próbálj meg ellene tenni,kísérletezz,próbálkozz.

Az a gáz hogy minél több ugye a kudarc,annál nagyobb szorongást vált ki ez nálad..ezért nem is akarod már megpróbálni sem.De ha őszintén megtudod beszélni a pároddal,és ő szeret téged annyira,hogy partner ebben,meghallgat,és érezteti veled hogy melletted áll,és nyitott az együttműködésre...akkor kevésbé szorongva vághatnál bele,és próbálkozhatnátok,kísérletezhetnétek.Találjátok meg a módját,hogy tudjatok jól együtt lenni.És biztos lennének így is közben negatív élmények,viszont ha érzed a párod támogatását,akkor nem kudarcként élnéd meg,hanem elkönyvelnétek közösen hogy ez most nem vált be,majd remélhetőleg legközelebb.

2021. máj. 13. 20:00
 2/3 A kérdező kommentje:
A baj az hogy tudja, sokszor szólok hogy álljon meg picit hiába csak 1 2 mozdulat volt csak. Erre megkérdezi miért?- nem jó?- és abba hagyja az egészet. Mondom jó csak nem akarok még elélvezni ..és hiába szólok mert így amit maszturbálás közben javítanék így nem ér semmit
2021. máj. 13. 22:02
 3/3 anonim ***** válasza:
lidokain spray es ovszer. eleg csak a fitymafek ala egy keves.
2021. máj. 14. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!