Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dominák, mit csinálnátok egy szub pasival?
Én bármit én szub vagyok.
Imádok takarítani főzni.
Nem hiszem hogy túl sok profi domina jár ide. Egyébként azt csinálják veled amit kérsz. Persze ha nagyon nincs ötleted mondanak párat amiből lehet választani. Azért a legtöbben kész fantáziákkal vagy legalábbis pontosan meghatározható fétisekkel érkeznek oda. Előre meg van minden beszélve.
Ha nem akarod előre megbeszélni, akkor kérhetsz alap programot, ez általában kikötözés/bilincs, tease & denial, pórázon vezetés, lightosabb-közepesen kemény testi fenyítés pálcával, némi lelki megalázás, cipő/csizma nyalatás, parancsolgatás szokott lenni. A végén elélvezhetsz, ez nagyon domina függő hogy hogyan, van aki kiveri neked, vagy megparancsolja h verd ki, esetleg ruined orgasm. Utána szintén domina függő, h le kell nyalnod a spermát a csizmájáról/földről, esetleg még kapsz egy kis büntetést amiért elélveztél, majd vége a játéknak, mehetsz zuhanyozni, átöltözni.
Átutaltatnám a fizetését, majd zsebpénzt adnék neki.
A kényelmemért létezne, takarítana, masszírozna, ügyintézne, főzne, kísérne vásárolni. Cserébe aláznám és rendszeresen fenyíteném. Ha rossz rabszolga volt, akkor keményebben ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!