Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan heteroszexuális férfi, aki elgondolkodott azon már, hogy milyen lenne egy másik férfit leszopni vagy milyen lenne, ha őt szopná le egy másik férfi?
Figyelt kérdés
Ezt most teljesen heteroszexuális férfiként kérdezem. Most léptem túl a 30-on és elgondolkodtam rajta, hogy milyen lehet, sosem csináltam ilyet előtte. Mindig is a nőkhöz vonzódtam.2021. máj. 13. 10:50
1/22 anonim válasza:
Persze :) Én is 30 múltam, nekem is csak nőkhöz volt eddig közöm, de a gondolattal én is eljátszottam már :)
2/22 anonim válasza:
Igen. Minden másban a nőkhöz vonzódom. De ez érdekelne.
3/22 anonim válasza:
Volt olyan hogy elgondolkodtam rajta, de szinte 100% hogy soha nem mennék bele. F
4/22 anonim válasza:
Hetero vagyok mondjuk 90%-ban. Azért így írom, mert már volt bi élményem, de nekem kell az, hogy egy nő is ott legyen. Az anál se nővel, se férfival nem érdekelne (se aktív, se passzív oldalról). De volt már olyan hármasban részem, ahol a pár biszex férfi tagjával vertük egymás farkát meg volt kis szopás is, nem élvezésig, csak előjátékként, a nőben mentünk el végül.
Csak egy férfival nem jönnék össze orálra, de ha hármas vagy csoportos szexben ott egy farok és szimpatikus a pasi, akkor nem kizárt a kölcsönös kézimunka és egy kis orál. Szerintem nem tudok olyan jól szopni, mint egy gyakorlott nő, sok nyelves lefetyelés, kézzel verés lenne benne.
6/22 anonim válasza:
Szerintem a legtobb ferfiben van ilyen hajlam csak a tarsadalmi nyomas miatt nem vallaljak fel kozonseg elott, hiszen hirtelen melegnek titulalnak oket.
7/22 A kérdező kommentje:
Az anális közösülés nekem sem jutott nagyon eszembe, meg a csókolózás sem. A szopás egyszerű kíváncsiság több okból is. Kíváncsi vagyok, hogy egy nő mit él át orál/szopás közben, ahogy arra is, hogy milyen a legvégén, amikor a srác elélvez. Pl. hogyan lüktet, hogyan spriccel, milyen azt lenyelni (főleg ha sok jön), mennyire nehéz. Milyen nyelés közben folytatni a szopást rendesen. Meg az is érdekel, hogy full kezdőként mennyi idő alatt menne el a számban. Mostanában kezdett el jobban érdekelni. :)
2021. máj. 13. 11:24
8/22 anonim válasza:
Igen, sőt azt is, milyen, ha seggbe farkalna és én is őt.
9/22 anonim válasza:
csak a nök izgatnak.Ilyen dolgok akkor jutnak eszembe ha plmaszturbalok es iszom is valamit.akkor is csak az miylen lenne tenyleg kiverni a fiunak,mivel magamnak is iamdom csinalni kivancsi lennek,hogy elvez el töle..de se csok se simi semmi.csak a pénisz verése .vagy szopás talán
10/22 anonim válasza:
Igen. Az hogy milyen lenne kiverni egymásnak. Vagy hogy milyen lenne ha leszopna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!